L-Pad skemaer

December 28

L-Pad skemaer

"L-Pad" er en audio elektronik begreb, der refererer til en resistiv attenuator netværk, der reducerer signalet til en højttaler mens matchende impedans som en forstærker. Netværket består af to modstande, enten fast eller variabel, der er forbundet, så man er i serie og den anden er parallelt med højttaler belastning.

Formål

L-Pad bruges til at opretholde en konstant belastning på en audio-forstærker kanal mens varierende lydstyrken af højttaleren. Det sikrer, at belastningen er ikke for stor til forstærker output og fastholder en konstant impedans, der efterlader frekvensgangen af enhver crossover kredsløb uændret som det justerer signalniveau.

Gennemførelsen

Attenuator netværk er en passiv enhed bestående af enten faste eller variable modstande. I sagen variable skal modstandene blive ganged (forbundet til en fælles aksel) således at deres resistenser ændre sammen. Serien halvdelen af modstanden par forbinder fra forstærker output til den parallelle kombination af andre modstanden og taleren. Den samlede modstand af netværket tilføjer til den nominelle impedans, der er normalt 8 ohm.

Faste modstande

Fast L-pads er lavet med to modstande af den korrekte værdi. Modstand værdier tilfredsstille samtidige ligninger der involverer system impedans og det relative niveau af output, der anvendes til taler. Løse disse ligninger kan være en vanskelig opgave, men der er en online regnemaskine til at finde de resistenser og magt ratings for L-Pad modstande (Se "Resources").

Eksempler på modstand værdier

Her er nogle omtrentlige værdier i serie og parallel modstande for forskellige niveauer af dæmpning i en 8-Ohm system:

Signal niveau: fuld (ingen dæmpning)Serien modstand: kort (0 Ohm)Parallelle modstand: åbne (uendelig modstand)

Signal niveau: en halv (-6 dB)Serien modstand: 4.0 ohmParallelle modstand: 8,0 ohm

Signal niveau: en fjerdedel (12 dB)Serien modstand: 6,0 ohmParallelle modstand: 2,7 ohm

Signal niveau: 0Serien modstand: 8,0 ohmParallelle modstand: kort (0 ohm)

Ved hjælp af Variable modstande

L-Pads kan konstrueres ved hjælp af variable modstande, også kendt som potentiometre eller Regulerbare modstande. Disse variable netværk er svært at gøre men er kommercielt tilgængelige. De Regulerbare modstande skal ganged sammen og vendes således at modstanden i en går, mens den anden går ned; de skal have forskellige intervaller, og satserne for ændring af hver modstand skal stemme overens med unikke og ikke-lineære kurver for at belastningsmodstand at forblive uændret for alle indstillinger.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com