Hvordan du ændrer farven på pensler i Illustrator

April 7

Adobe Illustrator er et vektorbaseret tegning ansøgning almindeligt anvendt i grafisk design erhverv. Vektor grafik gemmes digitalt som en serie af punkter langs en sti, og kan derfor skaleres uden at miste nogen beslutning. I Adobe Illustrator anvendes børster til at ændre udseendet af en sti til noget fra en kalligrafisk slagtilfælde for en vinstok af blomster. Hvordan man kan gå om at ændre farven på disse stiliseret stier kan ikke umiddelbart indlysende, men det kan ske ved hjælp af to forskellige metoder: redigering børste og redigering af slagtilfælde.

Instruktioner

Redigering børste

1 Åbn "Penselbibliotek" i Adobe Illustrator. Vælg den pensel, du vil ændre farven på ved at dobbeltklikke på den. Penslen vises i paletten"pensler", og kan nu redigeres.

2 Åbne paletten"pensler" og Find den pensel, du vil redigere. Dobbelt klik på pensel til at åbne menuen "Indstillinger" for at børste. Klik på drop-down menuen mærket "Farvelægningsmetode" og vælge indstillingen "Toner." Farven på penslen vil nu blive bestemt af den markerede stregfarve.

3 Find "Stregfarve" selector nær i øverste venstre side af skærmen. Klik på den for at afsløre et udvalg af farveprøver. Klik på farven du ønsker børste til at gøre et slagtilfælde i. Penslen vil fortsætte med at gøre strøg i den valgte farve, indtil du vælger en anden farve.

Redigering af slagtilfælde

4 Vælg den ønskede pensel fra "Pensler paletten," at have flyttet det der fra "Penselbibliotek," Hvis det er nødvendigt. Dobbeltklik på den ønskede pensel til at åbne den børste "Indstillinger" menuen. Klik på drop-down menuen mærket "Farvelægningsmetode" og vælg "Ingen."

5 Tegn en streg med en pensel i arbejdsområdet. Brug markeringsværktøjet til at foretage en markering omkring penselstrøget. Gå til menuen "Objekt" og vælge "Udvid udseende." Dette vil konvertere penselstrøget i en figur. En figur i et objekt har en streg og fyld, som begge kan redigeres frit.

6 Den nyligt konverterede penselstrøg valgt finde vælgerbjælken "fyldfarve" øverst til venstre på skærmen. Klik på den for at åbne en menu med farveprøver. At klikke på nogen af disse farver vil straks ændre farven af penselstrøget til den valgte farve. Fordi penselstrøget blev konverteret til en figur, kan flere farveændringer foretages.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com