Matshita 9587S specifikationer

March 19

"Matshita" er det forkortede navn for Matsushita elektrisk industriel Company Limited, producenten af Matshita 9587S indre CD/DVD drev til personlige computere og netværksservere. Virksomheden blev etableret i Japan i 1918. I 2008, blev det kendt som Panasonic Corporation. Baseret i Osaka, Japan, er virksomheden en global leder i udvikling og fremstilling af forbrugernes og virksomhedernes elektronik. Panasonic Corporation produceret nettosalget på 90 milliarder dollars i 2008.

Operativsystemer

Understøttede operativsystemer til Matshita 9587S omfatter Windows 2000, Windows XP og NetWare 6.5.

Læse/skrive hastighed

Maksimal læse/skrive hastighed er 22 MB (megabyte) pr. sekund. CD læse/skrive hastighed er 126 X, mens den maksimale DVD læse/skrive hastighed er 16 X eller 21.13 MB per sekund.

Buffer Underrun

Drevet er udstyret med buffer underrun beskyttelse. CD-optagere uden denne beskyttelse skal have en uafbrudt strøm af data fra harddisken til CD-optageren. Uden denne flow, vil CD ikke optage. Buffer underrun beskyttelse eliminerer behovet for denne konstante strøm af data.

Formater

Driveren understøtter CDR CDRW, DVD, DVDRAM, DVD-RW, DVD +, DVD + RW og DVD + DL for både læse og skrive funktioner.

Kørsel kompatibilitet

Driveren er kompatibel med ImageMixer VCD/DVD 2 software. Denne software er fremstillet af Panasonic til brug ved oprettelse af video-cd'er og dvd'er fra videokamera optagelser. Drevet er også kompatibel med CDBurnerXP, et program bruges til at brænde cd'er og dvd'er.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com