Hvordan kan jeg se slettede SMS-beskeder, Online?

May 22

Hvordan kan jeg se slettede SMS-beskeder, Online?

Det er nemt at ved et uheld sletter noget essentielt ved at klikke på knappen. Men slettede beskeder er normalt ikke virkelig slettet men er sat til side for at gøre plads i et telefonens hukommelse til flere beskeder. Med den rigtige software er det muligt at gendanne meddelelser, der er forsvundet. Mange versioner af tekst recovery software omfatter gratis stier og er brugervenlig.

Instruktioner

• Tage mobiltelefonen, der indeholdt de meddelelser, der blev slettet. Gendanne de slettede beskeder telefonen håndsættet er nødvendig.

• Surfe på internettet for SIM-kortet datagendannelse software. Der er mange data recovery programmer findes online, men du vil har brug for software, der er designet specielt til at gendanne SMS-beskeder fra telefoner.

• Download SIM-kort opsving programmel. Dette bør tage 10 til 20 minutter. Hvis det tager længere tid, konsultere Hjælpemenuen eller ved at kontakte customer assistance.

• Vælg et datointerval for den meddelelse, der blev slettet. Recovery-programmer arbejder normalt i form af datoer og ikke af afsenderen eller titlen på meddelelsen. Datoer er den mest effektive måde at inddrive slettede beskeder. Når du har valgt dato for de slettede beskeder, vises de skulle tilbage på telefonen.

Tips & advarsler

  • Bruge SIM-kortet datagendannelse software gratis prøveversion. Ofte kan disse gratis trials vare i 40 dage.
  • Hent kun dine egne beskeder og ikke de af ægtefæller eller børn. Leder du efter andre mennesker 's slettede SMS-beskeder kan skade en relation og er uetisk, medmindre hvis der er fare for mistanke.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com