Hvordan du ændrer væsker på en Kubota B7200

November 26

Hvordan du ændrer væsker på en Kubota B7200

Væske udskiftning processen for Kubota B7200 er den samme som for de fleste af de andre Kubota B-serie traktorer. Væsker, der kræver ændring består af motorolie, transmissionsolie og den forreste aksel sag olie. Væsker Beskyt de bevægelige dele inde i hver komponent ved at forhindre varme friktion. Væsker er afgørende for at forlænge livet for traktoren. Ændre alle væskerne på de rette intervaller som anbefalet af Kubota B2700 instruktionsbogen. Når væskerne bryde, vil de ikke kunne ordentligt beskytte hver komponent.

Instruktioner

Ændre motorolie

• Parkere Kubota B7200 på en plan overflade og slukke traktoren med fremsendelsen stadig i gear. Sted hjulet klodser foran begge baghjulene og bag begge baghjulene.

• Glide under forreste del af motoren og finde de to afløb stik i bunden af to motor olie pander. Der er en olie pan på venstre side af motoren og en olie pan på højre side af motoren. Placer en spildbakkens under en af drain stikkene.

• Løsn og fjern bundprop med en skralde og en sokkel. Vent til alle olie til løbe ud af bundkar, og skrue bundproppen tilbage i bunden af bundkarret. Spænd aftapningsproppen ned stramt med skralde og socket. Drejningsmoment bundproppen mellem 25 og 35 fod-pund med en momentnøgle og en sokkel.

• Flytte spildbakkens under andre olie pan bundproppen. Løsn og fjern bundprop med en skralde og en sokkel. Vent til alle olie til løbe ud af bundkar, og skrue stikket tilbage i gryden. Stramme plug med skralde og socket. Drejningsmoment plug mellem 25 og 35 fod-pund med momentnøgle og socket.

• Flytte spildbakkens under oliefilteret, der er placeret på driver siden af motoren. Løsne og fjerne oliefilter med en olie filter skruenøgle. Læg oliefilter i drypbakken. Sprede en lille mængde af olie omkring pakning af de nye oliefilter. Spænd det nye filter med filter skruenøgle, indtil filtret er stram. Når filteret er stram, slå filter en anden halvdel af en tur med filter skruenøgle.

• Fjerne begrænsningen olie fra siden af motoren. Indsæt tragten ind i olie fylde røret. Hæld 2 qts. den nye motor olie ind i fylde røret. Kontrol oliestanden på oliepinden. Fortsæt med at tilføje den nye motorolie indtil oliestanden på oliepinden i på eller i nærheden af den øverste rille nederst på oliepinden. Den øverste rille er "fuld" groove.

• Krank motoren og lad det tomgang omkring 30 sekunder. Sluk motoren, og kontrollér oliestanden på oliepinden. Tilføje mere olie hvis det er nødvendigt, indtil oliestanden på oliepinden øverste groove.

Ændre transmissionsolie

• Placere spildbakkens nedenunder de fire drain stik på bunden og siderne af transmission-sagen. Der er ialt fire drain stik på bunden af sagen transmission. En bundprop er på forsiden af sagen transmission, en bundprop er på bagsiden af omslaget til transmission og en plug er på hver side af transmissions-sagen.

• Løsne og fjerne en af transmission sag drain stik med ratchet og en sokkel. Vent til alle transmissionsolie til løbe ud af transmission sag, og skrue stikket tilbage i overførsel sag. Spænd aftapningsproppen ned stramt med skralde og socket. Drejningsmoment transmission sag bundproppen ned til mellem 30 og 40 fod-pund med en momentnøgle og en sokkel.

• Fjerne afløb stik én ad gangen fra transmission sag indtil transmissionsolie har været drænet fra alle fire drain stik. Drejningsmoment transmission sag drain stik ned til mellem 30 og 40 fod-pund med Momentnøglen og en sokkel.

• Skub spildbakkens under transmission sag si bolt, der er placeret under filteret transmission væske på driver siden af motoren. Fjern sien bolt med en skralde og en sokkel. Rens sien med en brandfarlige opløsningsmidler. Når sien er ren, skru si bolt tilbage i den nederste side af motoren. og spænd si bolt ned stramt med skralde og socket. Drejningsmoment sien bolt til mellem 30 og 40 fod-pund med momentnøgle og socket.

• Løsne og fjerne filteret transmission væske med filter skruenøgle. Skru filteret transmission og læg det i drypbakken. Sprede en lille mængde transmissionsolie omkring forseglingen af den nye transmission væske filter og skru det nye filter på siden af transmissionen. Stramme filter ned stramt. Når filteret er stram, slå filter en anden halvdel af en tur med filter skruenøgle til korrekt sæde det nye filter til transmission boliger.

• Fjerne transmission oliepinden på siden af motoren. Indsæt tragten og hæld 3,8 gallons af Kubota Super UDT transmissionsolie i transmission. Fjerne tragten og erstatte oliepinden. Kontrollere væskeniveau på oliepinden. Det væske niveau bør være på det øverste mærke på oliepinden. Tilføje mere væske, hvis nødvendigt.

Ændre forakslen sag olie

• Placer spildbakkens under driver side forakslen bundproppen. Trække fyldstof stikket ud af toppen af driveren side forakslen sag med din hånd. Filler stikket er også oliepinden. Læg fyld stikket på traktorer sæde.

• Løsn og fjern bundprop med en skralde og en sokkel. Vent til alle aksel væske til at løbe ud af driver siden af aksel sag, og skrue bundproppen tilbage i bunden af den forreste aksel sag. Stramme bundprop med skralde og socket. Drejningsmoment forakslen sag bundproppen ned til mellem 30 og 40 fod-pund med en momentnøgle og en sokkel.

• Flytte spildbakkens under passagersiden af den forreste aksel sag. Trække fyldstof stikket ud af passager side toppen af forreste aksel sagen og placere fyld stikket på traktorens sæde.

• Løsn og fjern passagersiden aksel sag bundproppen med skralde og socket. Vent til alle væske til at løbe ud af passagersiden af aksel sagen og skrue bundproppen tilbage ind i aksel sagen. Stramme bundprop med skralde og socket. Drejningsmoment bundproppen ned til mellem 30 og 40 fod-pund med Momentnøglen og en sokkel.

• Fylde op på hver side af den forreste aksel boliger fra en af de fyld stik huller med ny olie, aksel. Genindsætte fyld plug/oliepind, og vent omkring fem minutter af aksel olien til fuldt dræne hele forakslen boliger på begge sider af den forreste aksel sag.

• Tag oliepinden ud og tjekke væskeniveau på oliepinden. Væske skal være på eller i nærheden af den øverste rille. Den forreste aksel sag holder ca 4,7 qts. aksel olie. Tilføje flere aksel væske, hvis nødvendigt.

• Fjern hjulet klodser fra baghjulene. Flytte spildbakkens ude af vejen for traktoren. Krank motor og drev traktor rundt i ca 10 minutter. Sluk motoren, og Kontrollér alle væsker, der er blevet ændret. Tilføje mere væske, hvis nødvendigt.

Tips & advarsler

  • Alle væsker kan tilføjes med en enkelt kanal. Ren tragten efter hver brug.
  • Alle væsker, filtre og filteret skruenøgler for Kubota B7200 kan findes på de fleste alle traktor levering butikker eller traktor dele butikker.
  • Henvise til traktorens instruktionsbog for nøjagtige væske beløb og ordentlig skiftende mellemrum.
  • Udvis altid forsigtighed når arbejder omkring en varm motor til at forhindre alvorlige forbrændinger. Bær beskyttende handsker, hvis det er nødvendigt.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com