Statiske problemer med et VTech i5803 telefon

March 16

Med sin høje 5,8 gigahertz er håndsættet VTech i5803 ekspansion i stand til at levere statisk-gratis samtaler. En ekstra fordel er at det typisk ikke interfererer med trådløse routere med lavere GHz, så statisk er ikke forventes at komme fra den elektroniske enhed.

Ledningen forbindelser

Statisk på telefonen VTech kan opstå, hvis din telefon ledninger er bøjet, beskadigede eller løs. Undersøg din telefon ledninger og ordne snoede linjer. Erstatte telefon ledninger, der er synlige nedskæringer eller er alvorligt ud af form.

Svage signaler

Tilslut netledningen fra telefonen hele vejen til elektrisk stikkontakt. Hvis statisk stadig opstår, oplade telefonens batteri til at bekræfte, at et svagt signal ikke er skaber problemer.

Apparat Intereference

Statisk kan også opstå på telefonen VTech hvis det og husholdningsapparater deler den samme stikkontakt. Tag hvert enkelt apparat, en ad gangen for at afgøre, om det forårsager eller bidrager til elektrisk interferens problem. Du skal muligvis flytte disse apparater eller din telefon til et andet værelse eller outlet.

Kort rækkevidde

Layoutet for dit hjem påvirker din telefons måleområde. Støj, statisk og svage signaler kan opstå, hvis telefonen er uden for rækkevidde. Flytte håndsæt nærmere til telefonens base. Alternativt kan du flytte basisenheden tættere til hvor du typisk foretage opkald. Du kan også prøve at vinkle basisenheden til en anden placering og test for statisk.

Advarsler og overvejelser

Selvom håndsættet VTech øger klar og statisk-gratis samtaler, holde din garanti handy. Hvis du har købt den nye telefon, varer garantien for et år fra købsdatoen; Hvis du har købt en renoveret telefon, varer garantien kun 90 dage fra købsdatoen. Der er masser af tid til at teste telefonen ud i forskellige værelser og udtag til at bestemme, om et bestemt layout vil arbejde. Flere elektroniske butikker tilbyder to års beskyttelsesplaner på købstidspunktet. Vende tilbage af telefonen til en tilbagebetaling eller erstatning, hvis du ikke kan slippe af statisk, men test din telefon ud grundigt kort efter du køber den.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com