Hvordan man bruger en Sony Bravia TV Scene knappen

January 4

Hvordan man bruger en Sony Bravia TV Scene knappen

Sony Bravia TV-fjernbetjeninger har en "Scene" knap, der styrer TVs scene udvælgelse funktion. Markeringsindstillinger scene er en gruppe af forudindstillet billed- og lydindstillinger, der forbedrer typen program, du får vist. For eksempel, hvis du ser en hockey spil, ændrer scenevalg "Sport" Bravia TV-indstillinger således at du bedre kan se og hører handlingen på isen.

Instruktioner

• Tryk på "Power"-knappen på fjernbetjeningen for at tænde den Sony Bravia.

• Tryk på "Scene" for at åbne listen over scene muligheder for tv. Mulighederne er "Film," for at se film; "Sport," for at se sportsbegivenheder programmering; "Musik," for at lytte til musikkanaler; "Spillet," for at spille videospil; "Grafik;" for langsigtet tv-visning; "Generelle;" til grundlæggende indstillinger, der fungerer godt for flere programtyper; "Foto;" for at justere indstillingerne, så de ligner et fotografi; og "Auto", som justerer indstillingerne efter din indgangskilde.

• Tryk på op eller ned piletasterne fremhæve scenetilstand du vil bruge, og tryk derefter på knappen Vælg center, som er placeret i midten af pileknapperne til at vælge denne indstilling.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com