Hvor hen til fejlfinding af & hjælpe en Canon PowerShot S1, der ikke fokuserer

December 4

Hvor hen til fejlfinding af & hjælpe en Canon PowerShot S1, der ikke fokuserer

Canon PowerShot S1 er 3.2-megapixel digital kamera tilbyder både manuelle og automatiske fokus tilstande. S1 tilbyder en pop-up automatisk flash, CF hukommelse card-understøttelse, reduktion af røde øjne, en selvudløser, en 10 x optisk zoom, et 3,2 x digital zoom og flere skydning tilstand presets. Med disse to fokus metoder, er der et par tricks du kan indarbejde i din skydning rutine bør opstå et fokus problem.

Instruktioner

• Plads emne inden for brændvidde i linsen, før billedet er taget. Når objektivet er zoomet ud til "Bred vinkel" mode, bekræfte, at emnet stående mindst 3,9 fod fra linsen. Når S1 er zoomet ind til "Tele" tilstand, Sørg for emnet er mindst 3,0 fødder fra forsiden af linsen. Noget tættere på linsen bliver sløret og ude af fokus. Både zoom ekstremer fokusere til uendeligt.

• Tryk på "Shutter" knappen i øverste højre side af S1 halvvejs ned, før billedet er taget til at bringe emnet i fokus. To bip signal at S1 har låst emnet i fokus og er klar til at fange billedet. At skubbe knappen "Shutter" ned uden at fokusere automatisk om emnet kunne sønderrive et sløret eller fuzzy billede.

• Hvis fokuseringsproblemer opstå med en off-center emne, peger kameraet direkte på emnet og trykke på knappen "Shutter" halvvejs ned for at opnå en automatisk fokuslås, når fokus er låst på centreret genstand, fortsætte med at holde knappen "Shutter" som du komponere billedet, placere emnet, hvor du har lyst i rammen. Fuldt tryk på "Shutter" knappen for at tage billedet. Motivet er i fokus uanset hvor det er placeret i billedet.

• Punkt kameraet på et objekt, der er af lige stor afstand fra kameraet som emne. Tryk på "Shutter" knappen halvvejs til at opnå en fokuslås. Komponere billedet med emnet placeret overalt, hvor du ønsker.

• Hold "MF" knappen i øverste venstre side af S1 adgang til manuel fokus kontrol. Trykke på knappen "Fire-vejs Navigator" på bagsiden af kameraet eller ned for at justere fokus, indtil billedet er som du ønsker. Fuldt tryk på "Shutter" knappen for at tage billedet.

• Hold kameraet støt med begge hænder og undgå bevægelser når du tager et billede. Et bevægeligt kamera kan forårsage slørede billeder, især i dårlig belysning situationer.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com