Instruktioner for Inter-Tel telefoner

September 14

Instruktioner for Inter-Tel telefoner

Inter-Tel fremstillet mange telefoner under dette navn før sammenlægning med Mitel, en virksomhed, der fokuserer på at levere telefoner og andre kommunikationsværktøjer til virksomheder over hele verden. Hvis du har brugt skrivebord telefoner før du vil sandsynligvis har ikke noget problem at lære at bruge Inter-Tel telefoner. 8560 og 8520 er to Inter-Tel telefonmodeller--lære funktionerne i disse modeller vil give dig et godt overblik over hvordan man betjener de fleste Inter-Tel telefoner.

Instruktioner

At foretage og modtage opkald

• Angiv den ønskede lokalnummer på taltastatur at placere et internt opkald. Du kan løfte modtageren, hvis du ønsker at gøre en privat opkald--telefon vil automatisk gå til højttaler-tilstand, hvis du ikke løfte modtageren. Det numeriske tastatur er i midten af enheden på både 8560 og 8520.

• Tryk på "Udgående" før opkald dit nummer for at ringe til en udgående linje. "Udgående" knappen er placeret i nederste højre hjørne af begge enheder. Efter du har trykket på denne knap, kan du ringe den udgående nummer på samme måde, du ønsker på enhver anden telefon.

• Tryk på "Hold" til at placere den aktuelle opkald i venteposition. Dette vil holde anden partiet på linjen, men de vil ikke kunne høre noget fra din ende. "Hold" knappen er placeret i øverste højre hjørne af begge modeller, og er røde. Tryk på blinkende "Kalder" knappen for at vende tilbage til samtalen. Disse er placeret til højre for det numeriske tastatur.

• Tryk på knappen "Overfør" efterfulgt af dit ønskede nummer. Tal angives på samme måde tidligere nævnt; Tryk på "Udgående" at ringe til en udgående linje. "Transfer"-knappen er placeret direkte til venstre for knappen "Udgående". Når den person, som du overfører opkald til svar, erstatte modtager for at overføre opkaldet.

• Løft modtager for at besvare et indgående opkald. Alternativt, kan du trykke på knappen "Svar", som er placeret over knappen "Udgående" på begge modeller. Du kan også trykke på den blinkende "Ringe"-knappen for at besvare. Hvis du hører en tone, mens du er på et opkald, kan du have en banke. Hvis knappen "Call" blinker, mens du er på et opkald, kan du placere din oprindelige caller på hold, mens du besvare andre opkaldet.

• Afslutte det aktuelle opkald ved at erstatte modtageren. Hvis du ønsker at dirigere opkald via højttaler telefon, skal du trykke på knappen "Taler" før du udskifter modtageren. "Højttaler" knappen er placeret direkte over tallet "1" og bruges også til at afslutte et opkald, der føres gennem højttaleren.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com