Hvordan man kan blokere dit nummer på iPhone

May 22

Der kan være tidspunkter, hvor du har brug for at foretage et opkald, men ikke ønsker deres identitet eller telefonnummer til at vise om opkalds-ID på den person, du ringer. Der er en valgmulighed på iPhone at blive købedygtig uden sammenligning slukke for opkalds-ID og for dit nummer til at vise sig kun som en "Blokeret" nummer når du foretager opkald. Her er nogle nemme trin til at deaktivere indstillingen opkalds-ID.

Instruktioner

• Hvordan man kan blokere dit nummer på iPhone: Vælg "indstillinger"-ikonet på din iPhone.

• Rul ned til "Vis mine Caller ID" og vælg. Hvis du i øjeblikket giver dit nummer skal ses, knappen vil blive fremhævet i blåt og sige "på". Ramte knappen "på" én gang. Dette vil derefter skifte det til "off".

• Når du foretager opkald, dit nummer vil vise op som "Blokeret" til personen, du ringer. Selvom dine venner har din gemte i deres adressekartoteker nummer, antallet vil stadig komme som "blokeret" og de vil ikke kunne fortælle, at det er dit telefonnummer.

• At skifte tilbage til normal tilstand. Gå gennem processen som over for "Vis mine Caller ID" og vælg "on" ved at trykke på "off"-knappen én gang.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com