Hvordan kommer når jeg tilslutte min iPod Touch er det at være identificeret som et kamera?

November 27

Hvordan kommer når jeg tilslutte min iPod Touch er det at være identificeret som et kamera?

Fordi du har et indbygget kamera på din iPod Touch, vil computeren genkende det som et kamera når din iPod Touch og computer er tilsluttet. Mens du ikke er forpligtet til at overføre fotos fra din iPod Touch til computeren, hvis du vælger at gøre, så processen er enkel. Overføre fotos fra din iPod til din computer giver dig en sikkerhedskopi, skal din iPod nogensinde krak eller miste billeder.

Kameraet ansøgningen

Din iPod Touch er udstyret med en kamera ansøgning, som tillader dig at fange både skønt og video billeder. Billederne gemmes automatisk i "Kamerarulle" på din iPod, og de kan også overføres til computeren, som du synkroniserer enheden. Fordi din iPod har en kamera element, genkender computeren det som et kamera når iPod bliver tilsluttet.

Overførsel af billeder

Første gang du tilslutter din iPod Touch, vises et pop-up-vindue der spørger dig, hvad du ønsker at gøre med enhedens billeder. En liste over de fotoredigering programmer du har installeret på din computer vises i vinduet. Når redigering programmet er åbent, skal du bruge dens importværktøj til at overføre fotos. Du kan også åbne iPod Touchs fotomappe for at se filerne uden at overføre dem til en af dine programmer. Klik på "X" i øverste hjørne af den affyre-oppe for at ignorere lynhurtig og ikke gør noget med billeder.

At huske indstillinger

Når du vælger, hvad du vil med din iPod Touch fotos, kan du bede din computer til at huske dine valg og automatisk udfylde det hver gang, iPod'en er tilsluttet. For eksempel, hvis du vil have din computer altid importere billeder i Picasa, Marker afkrydsningsfeltet næste til "Altid gøre det til denne enhed" før du vælger indstillingen Picasa til at importere billeder. Næste gang din stik i din iPod, computeren vil lægge nye billeder i Picasa uden at spørge.

iPod Touch kopi

Din iPod Touch mister ikke sin kopi af billederne i "Kamerarulle" bare fordi du overføre dem til en computer. Din computerprogram vil have en kopi af billederne, og originalerne forbliver på din iPod Touch. Du kan altid, selvfølgelig, manuelt slette billeder på din iPod Touch ved at trykke på trash kan ikon i nederste højre hjørne af et billede.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com