Hvordan til at køre kabel til et vægbeslag storskærm

March 24

Hvordan til at køre kabel til et vægbeslag storskærm

De fleste store tv'er kommer med en stand, så du kan sidde din TV på en underholdning hylde eller kabinet. Mange mennesker foretrækker at sætte store skærme på deres væg for bedre visning og holde tv'er fra blev slået. Udfordringen med at sætte et TV på væggen er at forbinde kablerne på en måde, der ikke ser dårligt. En måde at opnå dette er at køre kabler bag væggen og ud igen til dit TV.

Instruktioner

• Vælge den bedste placering til tv'et. Bruge en indervæg, der har færre hindringer at få kablet og der kan være tættere på din kabelboks eller outlet.

• Tilslut en lang koaksialkabel til kabel TV stikkontakt på væggen. Drej koaksialkabel, indtil det er stramt.

• Bor et hul i gulvet, loftet eller væggen. Finde den bedste vej med det mindste beløb af forhindringer. Dette betyder ofte går igennem en kælder, krybekælder eller loftet. Gå gennem vægge kan indebære brug af lange borehoveder og boring af huller i studs. En stud finder kan hjælpe dig med at finde hvor studs er placeret i en væg.

• Fisk kablet ind i væggen, hvor TV vil blive monteret. Bore et lille hul bag hvor TV'et vil hænge. Træk kablet ud og Tilslut det til bagsiden af en koaksial frontplader, som du vil montere over hullet. Du kan bruge gipsvæg ankre for at montere frontpladen, eller en elektrisk boks naglet til en stud, hvis du vil åbne en stor helhed i din væg og du er i nærheden af en stud. Du skal muligvis reparere nogle gipsvæg.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com