Hvad er symptomerne på en død Starter magnetventil på en 1987 Jeep Wrangler?

December 31

Hvad er symptomerne på en død Starter magnetventil på en 1987 Jeep Wrangler?

En dårlig starter magnetventil i din 1987 Jeep Wrangler vil forhindre dig i ved hjælp af køretøjet, før starter magnetventilen er udskiftet. Der er flere ligheder mellem en svigtende batteri og en svigtende magnetventil, således at være i stand til at bestemme de små forskelle vil hjælpe dig med diagnosticering det virkelige problem.

Manglende Turn Over

Starteren magnetventil er ansvarlig for at give starteren nok elektricitet til Drej gear placeret inde starteren. Til gengæld kommer at tandhjul drejer svinghjul og motoren til livet. Når en magnetventil helt mislykkes, vil motoren gøre ingenting når nøglen er aktiveret. Hvis idiot lysene på nedslå dim og motoren ikke kan vendes, er blevet afkræftet batteriet som synderen.

Klikkende lyd

Ofte, magnetventilen vil ikke helt undlade og resultatet vil være flere klikkende lyde. Motoren vil ikke vende over og vil ikke starte. Hvis fejlen er med batteriet, starteren vil kun klikke på et par gange. Hvis det er igangsætter magnetventil, klik starteren hele tiden for, så længe du forsøger at starte motoren.

Langsom igangsætning

Hvis motoren vender langsomt er der mulighed for, at starteren svigtende. Hvis dette sker i forbindelse med forlygter dimming mens du forsøger at starte motoren, er det sandsynligt, at starteren går dårligt.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com