Hvad er en USM linse?

August 14

Hvad er en USM linse?

Hvis du har nogensinde handlet til en ny linse til et Canon kamera og spekulerede på, hvad nogle af de bogstaver og tal i linse betyder, er du ikke alene. Canon linser varierer meget i pris af deres ydeevne, og forståelse linse betegnelser kan hjælpe dig med at beslutte hvilke linse til at købe. En fælles betegnelse på Canon objektiver er USM.

Hvad er det?

USM står for ultrasonic motor. En USM linse har en lille motor i objektivet, der bistår med autofokus, hvilket gør objektivet fokusere hurtigere.

Typer

Canon faktisk har to typer af USM linse: ring USM objektiver og mikromotorer USM objektiver. To adskiller sig væsentligt i ydelse og pris. Ring USM motorer er meget mere stille og giver mulighed for on-the-fly manuel fokus. Micromotor USM objektiver tillader ikke for manuel fokus, når kameraet er i auto-fokus tilstand.

Identifikation

Både mikromotorer og ring USM objektiver har betegnelsen USM på dem, men den specifikke type er ikke angivet. Kontrollere Canon hjemmeside eller linse kataloget og læst specifikationer til at finde ud af.

Ydeevne

Canon linser bærer betegnelsen "L" har generelt, ring USM. Disse linser har en rød stribe omkring slutningen af linsen. De fleste af Canon-objektiver, der har fast lav maskeåbning på f/2.8 har også ring USM.

Omkostninger

Ring-USM objektiver er dyrere end mikromotorer USM objektiver, som igen er dyrere end ikke-motoriseret linser.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com