Negative aspekter af dieselolie & olie blanding

November 28

En af de seneste tendenser i blande dieselolie med olier, at skabe et produkt, der er kendt som biodiesel, er blevet rost af mange som en økolog drøm til virkelighed. Men der er mere end nok grunde til at være forsigtig.

Miljøhensyn

Biodiesel brændstoffer kræver brug af biologiske olier, som skal komme fra et sted. Den energi, der kræves for at oprette disse olier er faktisk mere end at indsamle og forfine råolie. Derudover brænde disse brændstoffer varmere, at oprette betydeligt flere lattergas forurening end brændstoffer som benzin.

Motor bekymringer

Biodiesel brændstoffer, uanset hvordan du blande dem, indeholder olier, der strømmer mindre effektivt end flydende brændstof alene. I kolde klimaer, kan disse olier tilstoppe indsprøjtning systemer

eller simpelthen nægte at flyde på alle. Disse olier også blokere brændstoffiltre hurtigere end konventionelle brændstoffer. Værst af alt, i ældre motorer, diesel-olie blandinger kan bære gummidele hurtigere, kræver betydeligt mere hyppige og dyre vedligeholdelse.

Dagligdag

Hvis biodiesel bliver en standard, kunne levering af genanvendelige olier forsvinde, der kræver at vælge mellem at bruge soja eller andre afgrøder til fødevarer eller brændstof. Derudover, mens diesel kan opbevares i årevis med ingen forringelse, kan ikke det samme siges for diesel-olie blandinger. Biologiske olier har en holdbarhed på omkring seks måneder, der kræver betydelig indsats for at gemme dem til at forhindre forringelse og udnytter dem inden for deres levetid.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com