Sådan Debrand Sony Ericsson K850i

April 14

Når du køber en Sony Ericsson K850i gennem en celle foretage en opringning netværk, kommer det mærkevarer. Det betyder, at det kommer læsset med software og logo tjenesteyderens hvorfra du købte den. Nogle gange, kan det bremse din telefon med unødvendige programmer. Debranding er en proces, der gør det muligt at vende telefonen til den oprindelige tilstand, at fremstillingen beregnet. Dette kan hjælpe din telefon til at køre hurtigere, og kan også gøre din menu mindre overfyldt.

Instruktioner

• Sikkerhedskopiere vigtige dataene på din telefon, som dine kontaktpersoner, meddelelser, billeder og alt andet der er af værdi for dig. Der er en risiko for at miste dem under debranding processen.

• Gå online og downloade en CDA (kode Debranding ansøgning) Generator. Hvad det gør, er at generere en debranded firmware, der er specifikke for dit Sony Ericsson-enhed. Bagefter, søge efter en A2 Uploader software og hente den. Denne software sparer din aktuelle mærkevarer software tilpasning. Skulle noget går galt med debranding processen, vil dette være din livline. Du skal også bruge Sony Ericsson Update Service eller SEUS. Dette vil være din vigtigste hub af hele operationen, så at få den mest opdaterede er afgørende. Du kan tjekke ud afsnittet ressourcer for den direkte links til disse programmer. I November 2010, kan du downloade alle disse gratis.

• Højreklik på CDA Generator software ikonen på skrivebordet og klik på "Kør som administrator". Fra drop-down menuen, Vælg 850i som modellen af din Sony Ericsson, og klik derefter på "Generer XML." Du vil derefter få en genererede fil hos fil benævne i "customize_upgrade." Ikke røre eller slette denne fil. Dette vil være din nøgle i debranding telefonen.

• Køre A2 Uploader, som du lige har downloadet, og klik på "File System" på sin start-up-vindue.

• Sæt telefonen på skrivebordet ved hjælp af et kompatibelt USB-datakabel. Tryk på og hold tasterne 2 og 5 på din mobiltelefons numerisk tastatur. Ikke frigive dit hold på disse nøgler indtil A2 Uploader opdager forbindelsen.

• Klik på "Naviger" og gå til "tpa/preset/custom /." Klik på "customize.xml" og "preloaded_config.xml" hold "ctrl"-tasten nede og derefter klikke på "Læs." Nu har du en kopi af din nuværende og mærkevarer tilpasning, som du vil erstatte senere med et debranded.

• Klik på "Upload" og Find hvor du har gemt filen "customize_upgrade". Det kan normalt findes i din CDA Generator mappe. Destinationsplaceringen af din upload skal være stien "tpa/preset/custom."

• Luk A2 Uploader og sikkert afbryde din mobiltelefon fra skrivebordet. Sluk telefonen, fjerne tilknytningen af batteriet og genindsætter det, og Tænd telefonen igen. Dette bør indstille de nye CDA konfigurationer, selvom ingen ændringer vil være mærkbar.

• Installer og start SEUS. Tilslut din telefon i igen ved at bruge USB-datakablet og vente på forbindelsen til anerkendes af SEUS. Klik på "Opdater" og ved hjælp af den telefonens aktuelle CDA konfigurationer, SEUS vil begynde at downloade alle de nødvendige filer og anvende alle de nødvendige ændringer, der vil debrand din Sony Ericsson-telefon.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com