Olympus Stylus Zoom 80 bredt specifikationer

June 22

Olympus Stylus Zoom 80 bredt specifikationer

Den Olympus Stylus Zoom 80 bredt er en fuldautomatisk kompakt 35 mm filmkamera. Produceret i slutningen af 1990 ' erne, kameraet tilbyder al slags vejr konstruktion og giver fotografer en vidvinkel indstilling med indbygget 28mm til 80mm zoom-objektiv. Olympus annonceret, at vandet plaskede på kameraet fra enhver retning ikke ville skade komponenterne.

Kroppen

Kameraet er 4,7 tommer bred og 2,5 inches høj og 1,9 inches lang. Uden batteri vejer det 9 ounce. Flash, zoome linse og lukker drives alle elektronisk. Kameraet strømføres med en 3 volt lithium batteri, som er forventes at vare 15 ruller af 24-count eksponering film.

Film krav

Stylus Zoom 80 bredt bør anvendes med DX-kodet 35mm film, fordi det ikke har en måde at manuelt indstille filmhastighed, som påvirker kameraets eksponering beregninger. Kameraet kan håndtere filmen op til en ISO (International Organization for Standardization) for 3200, selvom ISO 400 hastighed anbefales af Olympus. ISO er en måling af filmens lysfølsomhed med højere tal for kameraets evne til at indfange billeder i mindre lys.

Når indlæst i kameraet, avancerede film automatisk, når bagpanelet er lukket. Det er automatisk avanceret efter hvert skud og spoler tilbage automatisk i slutningen af rullen.

At tage billeder

28-80mm zoom-objektiv har autofokus plus evnen hen til manuelt låse fokus på en ønsket punkt. Objektivet har et fokus område af 2,6 fod til uendeligt. Fotografen kan se autofokus mærker, close-up korrektion mærker og en flash anmeldelse gennem søgeren.

Kameraet har en fuldautomatisk optagelse med mulighed for at bruge et 12-sekunders selvudløser. Den indbyggede flash har en vifte af 2,6 til 14 fod og tager mellem en halv-sekund og 7 sekunder at genbruge. Flash modes inkluderer auto, fyld flash, natten og rød-øje reduktion.

En fjernbetjening er tilgængelig som tilbehør.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com