Sådan integrere billeder i bemærkninger i WordPress

June 23

Sådan integrere billeder i bemærkninger i WordPress

Som standard WordPress tillader ikke HTML < img >-koden i blog kommentarer og mange WordPress temaer holde denne standardindstilling. Dette betyder, at besøgende ikke vil kunne indlejre billeder i deres kommentarer til dig, og du vil ikke være i stand til at sende billeder i din egen blog kommentarer, enten. Men ved at installere en plug-in som kommentar-billedet Embedder, kan du tilsidesætte denne begrænsning og åbne op for en større grad af interaktivitet med og blandt dine læsere.

Instruktioner

Sådan aktiveres billeder i kommentarer

1 Log ind på din WordPress admin område. Fra den store menu advokatstanden i venstre side, klik på "Plugins", så klik på "Tilføj ny." Din brugerrolle skal være enten "Super Admin" eller "Administrator" i menuen "Plugins" skal være synlige for dig. Hvis du ikke kan se det, du vil ikke være i stand til at fuldføre disse instruktioner og skal spørge en webstedsadministrator at gøre det for dig.

2 Type "kommentar billeder" i tekstfeltet, klik derefter på knappen "Søg Plugins". Find "Kommentar-billeder" i den ransage resultater, der vil sandsynligvis være lige på toppen af listen, og klik på "Installer nu" linket lige under titlen.

3 Afvente den plug-in for at afslutte installationen og derefter på linket "Aktivere Plugin" når du bliver bedt om. Plug-in'en er nu installeret og aktiv. Du behøver ikke at udføre yderligere handlinger for den pågældende plug-in til at arbejde.

Hvordan man kan integrere et billede i en kommentar

4 Besøg blog-indlæg, du ønsker at efterlade en kommentar på. Bemærk, at den ovennævnte serie af trin skal være helt afsluttet for billeder, der integreres med succes i kommentarer. Rul ned til sektionen kommentarer og skrive din kommentar i tekstboksen.

5 Åbn en ny browserfane eller et vindue, og Find det billede, du vil integrere. Når du finder den webside, det er på, skal du højreklikke på billedet og klik på "Vis billede." Billedet vises i et separat vindue. Kopier Webadressen på denne side.

6 Vende tilbage til din blogkommentar og klik på linket for at tilføje et billede, placeret direkte under tekstboksen. Et pop-up-vindue vises beder du om billedets URL. Indsæt URL i teksten bo, og klik på "OK". Billedet vil blive integreret i din kommentar inde [img] tags. Du kan flytte denne kode til ethvert sted i din kommentar hvor du ønsker billedet skal vises. Når du er færdig, skal du klikke på "Send kommentar."


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com