Hjælpe med skummende automatisk Transmission væske

November 13

Uanset hvad du kører er dit køretøj transmission et afgørende element. Forsømme sundheden for din transmission kan efterlade dig med en kæmpe reparation regningen eller endda lade dig strandede. Når du tænker på at genopbygge eller reparere en transmission kan nemt koste tusindvis af dollars er det nemt at se, hvorfor en lille forebyggende vedligeholdelse kan betale store udbytte. Kontrollere din transmissionsolie ofte er en af de bedste måder at fange problemer før de bliver alvorlige.

Pas på overfyldning

Kontrollere niveauet af din transmissionsolie mindst en gang om måneden. Da så mange bil problemer er nemme og billige at reparere, hvis fanget tidligt, kan denne forebyggende Vedligeholdelsesskema spare dig for en masse penge.

Det er vigtigt at holde din væskestande toppet er det lige så vigtigt ikke at for meget din transmissionsolie. Hvis transmissionen er overfyldt kan væsken have en skummende udseende. Hvis overfyldning mistænkes dræne en smule af væske og efterkontrol er af væskeniveau den bedste fremgangsmåde. Når efterkontrol din transmission væske er det vigtigt at have bilen kører på tidspunktet. Dette vil give dig en ægte kig på niveauet for transmissionsolie.

Ændre din transmissionsolie

Hvis din transmissionsolie vises skummende er et godt første skridt til helt dræne væske, udskifte filteret og pakning og derefter refill system med friske nye transmissionsolie. Efter transmissionsolie er blevet ændret og genopfyldes kontrollere tilstanden af væsken igen. Hvis transmissionen er sund vil transmission væske være rød og fri af bobler og skum.

Kølervæske lækager

Skummende transmissionsolie kan også være forårsaget af kølervæske blanding med transmissionsolie. Dette kan ske, når transmission cooler i køleren er begyndt at svigte. Du kan muligvis afsløre lugt af kølervæske i din transmissionsolie. Hvis utæt kølervæske er mistanke om det er en god ide at tjekke radiator for utætheder.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com