Sådan installeres en RAM i Mac Mini

March 29

Mac mini anses for at være den mindste personlige computer fra Apple. Det kræver som minimum 512 MB RAM størrelse. Installation af RAM i Mac mini har brug for fuld koncentration og forberedelse. De følgende trin vil hjælpe dig med at installere RAM i Mac Mini.

Instruktioner

1 Kontroller, at computeren er slukket, før du starter installationsprocessen RAM.

2 Drej maskinen hovedet og åbne sagen om jeres Mac Mini. Sagen er sikker med 15 plastklemmer. Brug Apples Mac Mini Upgrade Tool Kit til at åbne disse klip. Værktøjskassen indeholder to tynde, flade-ended knive, der kan bruges til at trykke på fanerne og frigive sag.

3 Find RAM-slot, er beliggende på den venstre side af din maskine.

4 Husk, hvis computeren har et internt Bluetooth-modul installeret, dens antenne vil være lige over din RAM rille. Du bliver nødt til at fjerne det først for at installere RAM.

5 Look for skruen beliggende mellem din eksisterende RAM og af antenne. Løsne skruen langsomt og lidt flytte antennen væk. Sikre at antennen forbliver knyttet til maskinen.

6 Fjern det eksisterende RAM omhyggeligt. Det gør du skubbe ned de sort farvet låsene, der holder RAM modulet. Husk at låsen på den venstre side er mindre fleksible end ene på højre side af modulet. Frigøre RAM fra højre side først og derefter til venstre.

7 Indsæt din nye RAM i sin sokkel i den samme position den tidligere RAM. Forsigtigt skubbe det, indtil du hører "snap" lyder fra begge låsemekanismer.

8 Placer Bluetooth antennen tilbage til sin plads og stramme skruen mellem RAM og antenne.

9 Skub sagen tilbage til maskinen. Sikre, at sagen passer godt ind i alle klippene.

10 Tænd for din maskine og kontrollere, at RAM fungerer korrekt.

Tips & advarsler

  • Antennen er skrøbelige og skal håndteres forsigtigt. Hvis antennen er bøjet, vil det hæmme den Bluetooth connectivity.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com