Hvorfor nogle kontakter forsvinder på min Droid?

August 10

Hvorfor nogle kontakter forsvinder på min Droid?

Motorola Droid blev udgivet i November 2009 til Verizon Wireless. Det kører på Android operativsystemet og har evnen til at synkronisere kontaktpersoner med flere programmer. Synkroniserede kontakter kan automatisk opdatere, hvis de fjernes fra den oprindelige placering, igen at fjerne dem fra din Droid.

Android

Operativsystemet Android er en open source grænseflade til mobile enheder, der tillader udviklere hen til skabe en afart i andragender og oprette en tilpasset brugeroplevelse. Kontaktpersonerne core Android er dem, du har manuelt indtastet eller havde overføres til enheden fra en anden telefon. Derudover kan andre programmer du synkronisere din Android kontakter med dem, der er hjemmehørende i dem, der indeholdes i en adresse bog program eller websted.

Applikationer

Gmail, Facebook og Twitter er fælles websteder, der giver dig mulighed for at synkronisere dine kontakter. Med de fleste programmer, der tilbyder denne funktion, har du mulighed for at vælge, om du vil synkronisere alle kontakter, eller kun dem, der allerede findes på din Droid. Hvis du vælger at synkronisere alle kontaktpersoner oprettes der en post i din Droid kontaktpersoner for hver email eller sociale netværk kontakt du har, uanset om eller du har ikke den persons telefonnummer. Du vælger at synkronisere kun dem, der allerede findes på din Droid vil kun tilføje yderligere oplysninger til kontaktpersoner, der vises på begge lister.

Sync

Kontakter, som du ikke manuelt har angivet eller overføres fra en anden mobilenhed er nøje knyttet til det program, du har brugt til synkronisering formål. Dette er hvordan kontakter kan vises og forsvinder fra din Droid. For eksempel, en Facebook ven, der vises i din Droid kontaktliste i dag kan "forsvinde" i morgen hvis du fjerne ham fra din Facebook venneliste online. Dette vil kun finde sted, hvis han var ikke oprindeligt i din liste over kontaktpersoner, og du ikke manuelt har redigeret eller tilføjet til hans personlige oplysninger. Hvis en kontaktperson har derudover oplysninger fra Facebook, vil Facebook-oplysninger blive fjernet, hvis du ikke længere Facebook-venner, men kontakten forbliver i din Droid.

Backup

Backup dine kontaktpersoner ved at trykke på ikonet "Kontakter" i din App skuffe og trykke på din Droid "Menu" tasten. Vælg "Import / eksport" fra indstillingerne for givet og vælg at eksportere dine kontaktpersoner til din microSD-kort. Dette vil eksportere hele listen over kontaktpersoner, herunder de kontakter, der synkroniseres via applikationer. Kontakter kan importeres på samme måde, hvis det er nødvendigt. Det sparer også dine kontakter i tilfælde af enhver telefon funktionsfejl.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com