Hvordan at tilføje musik til en MP5-afspiller

October 30

Hvordan at tilføje musik til en MP5-afspiller

MP5 afspillere er digital medier spillerne, der spiller både lyd- og videofiler. De har en lille skærm, der viser billeder, en brugergrænseflade og video. Kopiere lydfiler til en MP5 afspiller tager et par minutter. Hver MP5 afspiller kommer med software til at kopiere musik-filer. Hver model MP5 afspiller vil have sin egen unikke software og proces for at tilføje musik til spilleren.

Instruktioner

• Plug MP5 afspiller til computeren via det medfølgende USB kabel. De fleste MP5 afspillere tilsluttes computeren via et USB-kabel. Tilslut den ene ende af kablet til USB-porten på MP5-afspiller og den anden i computerens USB-port.

• Åbn MP5-afspiller medfølgende software. Indeværende programmel burde være kommet med MP5-afspiller. Hvis softwaren ikke er installeret på computeren, skal du finde den oprindelige installere CD, der fulgte med afspilleren. Hvis en CD ikke kom med spilleren, besøge producentens hjemmeside og downloade softwaren fra sin støtte eller downloads sektion. Softwaren skal være gratis at downloade. ITunes er et eksempel på denne type software og bruges til at tilslutte iPods og iPhones.

• Find lydfiler på den computer, der skal overføres.

• Importere filerne til MP5-afspiller software. Dette kan enten ske ved at trække filerne i eller ved hjælp af programmets importfunktion.

• Afbryde spilleren, når overførslen er fuldført.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com