De bedste hovedtelefoner til at arbejde

December 6

De bedste hovedtelefoner til at arbejde

Lytte til musik, mens du arbejder ud hjælper med at holde dig pumpes og upbeat mens du kører, svømning eller løfte vægte. Mange hovedtelefoner er derude og alle af dem har fordele og ulemper. Hvis du vælger de forkerte dem, kan det være forskellen mellem en god træning, og kæmper med din snore.

Udendørs

Hvis du gør en masse udendørs sport, som jogging eller cykling, du kan bruge mange forskellige slags hovedtelefoner, men nogle er sikrere end andre. For eksempel, du ikke brug støjreducerende hovedtelefoner, fordi du ikke kan høre, hvad der foregår omkring dig. Hvis en bil kommer bag dig, og du går til at krydse en vej, kan du ikke høre det og risiko for skade. Brug i stedet Letvægts hovedtelefoner, der går rundt på bagsiden af hovedet med ledningen hænge lige ned din ryg. Derefter vil ledningen ikke komme i din måde enten.

Gym

På gym er støjreducerende hovedtelefoner gode, fordi de overdøve støjen omkring dig. I fitnesscentret er der potentiale for mange distraktioner fra den fyr taler i telefon ved siden af dig at damen kører på løbebånd foran dig. Støjreducerende øret knopper hjælp du får i din egen zone, så du kan koncentrere dig om hvad du gør.

Svømning

Hvis du er en svømmer, få vandtætte hovedtelefon. Du skal naturligvis vandtæt musikafspiller så godt. Få den hovedtelefon at wrap rundt på bagsiden af dit hoved, så ledningen forbliver på toppen af vandet. Så når du svømning, ikke vil dine arme komme i vejen.

Ledningsfri

Hvis du løfte vægte og gøre rutiner, der kræver en masse motion, eller hvis du er på et hold og gerne dele din musik med holdkammerater, få trådløse hovedtelefoner. Disse klip på øret eller passe ind alt efter hvad der er mest behageligt for dig.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com