Hvordan kan jeg oprette ringetoner på en Mac?

September 25

Hvordan kan jeg oprette ringetoner på en Mac?

Indtil for nylig havde Mac platformen få muligheder for at oprette brugerdefinerede ringetoner. Mac-brugere kan nu oprette ringetoner til iPhone-enheder via iTunes. Du kan gøre det ved en skabe en 30 sekunder klip af en lydfil og konvertere det til M4R format. Ringetoner vil kun være kompatibel med Apple iPhones og vil ikke arbejde med andre mobiltelefon-modeller.

Instruktioner

• Åbne iTunes media player. Klik på "File" og derefter vælge "Føj til bibliotek". Find det lydarkiv eller en sang, du vil bruge som ringetone. Klik på knappen "OK".

• Højreklik på den sang, du lige har importeret ind i iTunes. Vælg "Vis Info" og klik på fanen "Indstillinger" Type starttidspunkt og sluttidspunkt du vil bruge til ringetonen. Kontroller, at klippet varer længere end 30 sekunder.

• Åbn iTunes-indstillinger menuen. Klik på fanen "Generelt" og derefter vælge "Import opsætning" Klik på den første rullemenu og vælge "AAC Encoder."

• Højreklik på den sang, du vil bruge som ringetone. Vælg "Opret AAC Version." Klik på det nye 30-sekunders lyd spor på din computer desktop. Dobbeltklik på teksten af sporet. Skift filtypenavn fra M4A til M4R.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com