Hvordan man kan sætte en bil på en Jack holder

April 3

Den sikreste måde at arbejde under en bil, ændre et dæk eller inspicere noget på undersiden af din bil er at sætte bilen på jack stande. Tillidsfuld en jack for at holde din bil op, mens du kravle nedenunder det er ikke sikkert. Knægte kan hurtigt og mislykkes nemt, droppe bilen ned på toppen af dig. Sted jack står nedenunder din bil før du arbejder på det. Placere en jack holder i det forkerte sted eller på ustabile jorden kan føre til alvorlig skade eller værre.

Instruktioner

• Parkere bilen på en flad, plan overflade. Konkret er det sikreste overflade på grund af den styrke og stabilitet det tilbyder.

• Sætte bilen i Park og engagere nødbremsen. Sted et chock bag og foran et af hjulene, der vil forblive på jorden, så bilen kan ikke rulle.

• Brug et stik til at hæve køretøjet. Placer jack under en del af rammen og løft køretøjet lidt højere end jack standen. Kontroller, at jack standeren er låst i position.

• Placer jack står under rammen af dit køretøj. Sørge for rammen af køretøjet er centreret direkte på toppen af jack standen. Nogle unibody biler har en udpeget stedet for jack står lige bag forhjulet. Der er en 3-tommer knivspids-svejset sektion af metal, der løber parallelt med bilen. Sted jack stå under dette sted så at knivspids svejsningen sidder i midten af jack standeren.

• Lavere stikket langsomt, indtil køretøjet hvile på jack står. Holde i stikket sted eller placere et dæk under kanten af køretøjet som en backup i tilfælde af jack stå mislykkes.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com