Hvordan at tilslutte op Kicker CVRs til en hjemmebiograf

May 27

Kicker CVR subwoofere er højtalere designet til bil audio brug. En standard Kicker subwoofer er normeret til en 4-ohm belastning, der henviser til, at en standard hjemmebiograf forstærker er designet til at køre højttalere med en 8-ohm belastning. Det betyder, at hvis du forsøger at tilslutte en Kicker CVR direkte til din hjemmebiograf receiver, vil du beskadige receiver og højttaler. Bruge en Kicker CVR med din hjemmebiograf modtager, skal du en bil-audio forstærker til at drive din subwoofer.

Instruktioner

• Løsn skruen på effektinput på bil-audio forstærker og skub ene ende af kablet i stikket. Spænd skruen over wiren så stramt som du kan få det så kablet ikke kommer.

• Twist den positive indlæg på D/C reguleret strømforsyning mod uret, så der er nok plads til at Sæt enden af kablet kommer fra forstærker bag det. Skub power kabel bag stillingen og twist stillingen med uret på kablet.

• Løsn skruen på jorden input på bil-audio forstærker og skub ene ende af en jordledning i sprækken. Spænd skruen så stramt som du kan få det så ledningen ikke kommer løs.

• Twist den negative indlæg på D/C reguleret strømforsyning mod uret, indtil der er nok plads bag indlæg at indsætte jordledningen. Skub jordledningen bag stillingen og twist stillingen med uret.

• Løsne skruerne på positivt og negative højttaler udgange på bil-audio forstærker nok så du kan slide højttalerledningen ind i stikket. Indsæt den positive side af højttalerledningen ind i positive (+) output på amp. Indsæt den negative side af højttalerledningen ind i negative (-) outputtet på amp. Stram skruerne så stramt som du kan få dem så ledningerne ikke kommer løs.

• Indsæt et RCA-lydkabel til audio indgang på forstærkeren. Sæt det røde stik på enden af kablet i input mærket "R" til højre og det hvide stik til input mærket "L" for venstre.

• Tage højttalerkabel, der kommer fra forstærkeren og slutte det til højttaleren terminal på bagsiden af kabinettet for Kicker CVR. Tilslut den positive side af højttalerkabel til den røde terminal ved at trykke på og holde den fjederbelastede terminal og indsætte enden af kablet i hullet. Frigive terminalen. Gentag processen for den negative side af den ledning, der går ind i den sorte terminal.

• Slut RCA-kablet kommer fra forstærkeren til et output på bagsiden af din hjemmebiograf modtager, gør sikker på højre side af kablet går ind i output mærket "Ret" og i venstre side af kablet i "Venstre" output.

• Stik a/c ledningen på den D/C reguleret strømforsyning til stikkontakten og tænde den. Dette vil tænde forstærkeren.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com