Olie Skift specifikationer for en Suzuki LTZ 400 Quadrunner

March 31

Olie Skift specifikationer for en Suzuki LTZ 400 Quadrunner

Alle - terrængående køretøjer er små-motor, firehjulede køretøjer svarende til motorcykler. Ligesom alle andre motoriserede køretøjer skal rutinemæssig vedligeholdelse udføres for at sikre deres sikkerhed og holdbarhed. Suzuki's LTZ 400 Quadrunner kræver regelmæssige olieskift--en forholdsvis nem opgave, som du selv kan gøre.

Syntetisk vs. konventionel olier

Inden tømning den brugte olie i motoren og erstatte det med en nyere olie, beslutte, hvilken type olie og hvilket mærke ville bedst passer til dine behov. Nogle olier er mere pålidelig og brændstoføkonomiske når køretøjet anvendes i afslappet rekreation, mens andre olier Vis bedre resultater under høj ydeevne og udefra kommende omstændigheder. Syntetiske olier er kemiske forbindelser med mere konsekvent former og teksturer end traditionelle olier, giver dem mulighed for at køre ved høje temperaturer meget længere. Den tilføjede filamenter findes i konventionelle olier kan også føre til slam oprustning og detonation. Ifølge en bil Craft online gennemgang bistå syntetiske stoffer også motorens ydelse over konventionelle olie behandlinger. En tyndere, mere konventionelle olie bringer over lavere olietryk end en syntetisk olie. Se instruktionsbogen LTZ 400 for anbefalede mærker og typer af olie.

Ændre olien

Start motor Suzuki LTZ 400 og lad det tomgang i fem til 10 minutter. Dette vil varme den brugte olie i motor til en passende temperatur for udskiftning. Slukke motoren og flytte køretøjet til et område, hvor olie kan drænet og indsamlet. Fjern eventuelle paneler, der hindrer den stik og olie fylde cap. Olie plug er på undersiden af motoren, så Placer et pan nedenunder det før du trække i stikket. Mens olien er dræning, fjerne oliefilter med en skruenøgle eller andre passende værktøj og erstatte det med et nyt filter. Når afløbet er færdig, skal du placere olie stikket tilbage i sin korrekte position. Fyld motoren med den nye olie med en tragt, påfyldning LTZ 400 med den anbefalede olie mængde. Sætte oliepinden tilbage til udfylde hul. Derefter fjerne det for at kontrollere niveauet af olien. Tilføje mere olie hvis det er nødvendigt og erstatte alle paneler, der blev fjernet under udskiftning proces.

Vedligeholdelse reparationer

Hyppigheden af skiftende olie i en ATV er afhængig af længde og spidsen af brug, så Suzuki LTZ 400 er egentlig ikke anderledes end de fleste alle - terrængående køretøjer på markedet. En foreslåede tidsplan for ændring af olien i en ATV er enten efter 100 timer eller hver tredje måned, hvad der kommer først.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com