Sådan tilsluttes Booster kabler

February 18

Sådan tilsluttes Booster kabler

Hvis din bilbatteri er mindre end tre år gammel, bør det have en stor mængde af livet stadig tilbage i batteriet. Men hvis du lader batteridrevet komponenter på i din bil, mens tændingen er slukket, batteriet kan hurtigt afløb. Batteriet har også en tendens til at dræne hurtigere i koldt vejr. Når du finder dig selv med et dødt batteri, kan du nemt øge batteriets effekt. For at gøre det, du har brug for en booster kabler (jumper kabler) og et køretøj, der har en batteriopladning.

Instruktioner

• Parkere det kørende køretøj foran køretøjet, som har et dødt batteri. Køretøjerne skal vende mod hinanden i en "hætte til hood" holdning. Få køretøjer så tæt som muligt, uden faktisk at røre.

• Sikre at antændelse af begge køretøjer er slået fra, samt alle de batteridrevne komponenter. For eksempel, slå radio, aircondition, risikolamper og forlygter.

• Undersøge det drænede batteriet for lækage og skader. Hvis batteriet er utæt, er det farligt at bruge booster kabler. Det er derimod nødvendigt at få et nyt batteri. Hvis korrosion er mærkbar på batteriet, hæld nogle sodavand på batteri indlæg. Soda vil spise løs på korrosion.

• Kig på jumper kabler til at afgøre hvilke to kabler er "+" positive, og som to er "-" negative. Markeringer vil være på den faktiske kablerne. De positive kabler er ofte røde. De negative kabler er ofte sort. Men du skal stadig bekræfte.

• Kig på batteri for hvert køretøj til at afgøre hvilke batteri indlæg er "-" negativ og hvoraf den ene er "+" positive. Markeringer vil være i nærheden af hver post.

• Tilslut den ene ende af jumper kabler til det køretøj, der har et opladet batteri. Den positive ende af kablet skal tilsluttes den positive ende af batteriet. Tilslut den negative ende af kablet til den negative ende af det samme batteri.

• Tilslut anden enden af jumper kabler til det køretøj, der har de døde batteriet. Den positive ende af kablet skal tilsluttes den positive ende af batteriet. Tilslut den negative ende af kablet til den negative ende af batteriet.

• Slå tændingen for det køretøj, der har et opladet batteri. Tillade at køretøjet kan køre i et til to minutter.

• Slå tændingen for det køretøj, der har en drænede batteriet. Det kan være nødvendigt at trykke speederen et par gange under forsøget på at krumtappens tændingen. For at undgå oversvømmelser gas, hvis køretøjet ikke starter efter et par speeder pumper, stoppe med at pumpe. Slukke køretøjet og gør det muligt at oplade et par minutter.

• Fjerne booster kabler fra hver bil batteri, efter andet køretøjet har startet. Hvis du vil fjerne kablerne, først afbryde negative enderne fra begge batterier. Du kan derefter fjerne positive kabelender fra begge batterier. Når du fjerner batteriet kabler, Tillad ikke enderne af kablerne at røre.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com