Hvad er funktionerne af en GPS Tracking System?

July 10

Hvad er funktionerne af en GPS Tracking System?

Global Positioning System (GPS) har mange funktioner, ikke bare kortlægning værktøjer til køretøjer. GPS-modtagere er indbygget i næsten alle mobiltelefoner i dag. GPS-modtagere har militær og strafferet applikationer samt industrielle applikationer fra digital radio til elnet.

Global Positioning System

Global Positioning System (GPS) blev etableret i 1993, da sidst af 24 satellitter, der blev lanceret i kredsløb. En GPS-modtager bruger oplysninger fra mindst tre af disse satellitter til at triangulere dens bredde, længde og ofte opstemthed at identificere modtagerens sted overalt i verden.

?? Breddegrad og længdegrad foranstaltninger er nøjagtig inden for flere meter. Elevation målt på GPS matematik er ikke så præcis og kan svinge så meget som 150 meter. GPS tracking-enheder, der er lavet med Barometrisk højdemålere er meget mere præcise til at måle elevation.

Vehicle Tracking

Mange køretøjer kan i dag købes med GPS tracking allerede indbygget i køretøjet. Nogle omfatter basale tilknytning enheder, mens nogle også har levende trafik og vejen tilstand og opdateringer til benzin pris. Nogle vil underrette myndigheder i tilfælde af kollision køretøj.

GPS-tracking ofte bruges til fleet biler og trailere. Økonomisk, kan en flåde af køretøjer spare penge ved at spore de korteste ruter og ved at kende brændstofpriser. De flåde ejere kan matche driver tid og bekostning rapporter med tracking data indsamlet for køretøjet.

Mennesker Tracking

GPS-tjenester findes også til at spore personer. Kriminelle sat i husarrest får en vandtæt ankel armbånd, som indeholder GPS-teknologi. GPS bander kan programmeres til armbånd, som vil sende en alarm, det går uden for de fastlagte grænser. Hvis armbåndet er fjernet, vil det straks underrette myndighederne med en alarm.

En anden GPS værktøj bruges til at spore tempo og afstanden til løb eller walking. Disse enheder har fået mindre, så de er lettere at bære eller bære og har haft flere funktioner og bedre modtagere bygget.

Mange mobiltelefoner har nogle GPS teknologi indbygget i dem, men brugeren skal betale i et netværkssystem for at være tilgængeligt. Det kan omfatte kortlægningsværktøjer, og med brugertilladelse, en telefon kan spores af andre. Forældre hvis børn bære celle telefonerer ofte vil aktivere sporingsfunktioner til at holde styr på deres børn.

Mobiltelefoner kan også spores i en nødsituation. For eksempel, hvis en chauffør kommer efter en bilulykke og opfordrer 911, kan mobiltelefon placering hjælpe nødsituation operatørerne i sender politiet og andre udrykningskøretøjer.

GPS Tracking for sjov

Geocaching er skattejagt. Den person, placere cache registrerer GPS længde- og breddegrad koordinater. Cachen kan være indlysende på dette sted, eller det kan være dygtigt skjult. Det kan være en nem gåtur at finde det, eller det kan involvere en hele dagen, tekniske vandretur.

Cachen vil indeholde en logbog og kuglepen eller blyant og ofte indeholder en samling af små skatte eller legetøj. Skattene findes der for handel; Hvis en geocacher tager noget ud, er han forventes at efterlade en anden skat.

GPS steder for geocaches findes på Geocaching.com. Efter en cache er opdaget, forlyder det online; mange cache ejere bruge dette til at finde ud af om aktivitet på deres cache.

Andre GPS funktioner

GPS også bruges i forbindelse med atomare ure til at holde timing på trådløse datasystemer er synkroniseret. Timingen giver mulighed for erhvervslivet transaktion gange bemærkes og understøtter digital radiosystemer for indberetning af data. Timing også bruges til farlige vejrudsigter sendt fra Doppler vejrradarer til amerikanske Federal Aviation Administration, bistå luftfarten. Elselskaberne synkronisere elnet baseret på tidsoplysninger fra GPS-signaler.

GPS mapping bruges til veje samt landbrug for kortlægning landbrugsjord. Landbrugsjord grænser, jord prøven steder, skadedyr og ukrudt steder og andre oplysninger kan bemærkes og spores. Dette kan hjælpe afgrøder afstøvning og i forvaltningen af kunstvanding.

Marine og jernbanen transportsystemer også bruge GPS-oplysninger til at spore skibet rejse og hjælpe med at forvalte havne. For jernbanen eller pendler togrejser, GPS oplysninger forbedrer rail traffic flow og holder planlægningsoplysninger tilgængelige.

Militær GPS skik omfatter alle de ovennævnte systemer og meget mere. US Department of Defense gør aktiv sporing af begivenheder over hele verden.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com