Måleværktøjer til Garmin Nuvi

July 9

Garmin Nuvi GPS enheder leveres med mere end bare kort og ruteanvisninger til at føre dig til din næste destination. Spækket med ekstra funktioner, herunder sprog oversættere og miljøvenlig tur planlæggere og måleværktøjer, din Nuvi vil spare dig masser af tid og måske endda en lille pakning plads. Hvis du rejser til nye områder for eventyr, er de måleværktøjer, der er sekundære funktioner i en Nuvi GPS-enheden sikker på at hjælpe dig med at overleve rejsen.

Lommeregner

Garmins Nuvi Serie GPS enheder har grundlæggende regnemaskiner. Måske du ville gerne beregne kørsel tid og afstand mellem forskellige ruter, ønsker at finde ud af hvor meget der er tilbage i kontoen efter du pumpet gas eller nødt til at finde vores hvordan man meget at tip en server på en restaurant: The Nuvi grundlæggende Lommeregner vil komme til undsætning.

World Clock

Nogle gange når vi rejser vi glemme alt om tidszoneændringer, eller vi er ikke sikker på, hvilken tidszone, vi er i når når vi rejser i udlandet. Mor vil have os til at checke ind, men når hendes telefon ringer klokken 3:00, kan du give hende et hjerteanfald. Verdensur på Garmins nüvi-serie enheder kan gøre sikker på mor får sin skønhed resten.

Unit Converter

Americas vejskilte bruge miles til at måle afstanden; Canada vejskilte bruge kilometer. Grænseoverskridende rejsende, der tror, de har nok gas til at komme fra et sted til et andet kan være en ubehagelig overraskelse når de indser, at der er en forskel mellem to. En Nuvi Serie GPS enhed har en Unit Converter, så brugere kan se forskellen mellem miles, og kilometer, valuta, hastighed, temperatur, volumen, vægt og område. Dette værktøj vil løse din konvertering behov.

Kilometertal og tid

Med Nuvi kilometertal og tid tracker, du kan backtrack Bestem miles dækket eller tidsforbrug. Forestil dig at din udlejningsbil selskab så du kan køre kun 3.500 miles, og du bare indså, at du ikke kan huske hvad kilometertal var før du forlod. I stedet for at kalde udlejeren at forhøre sig, gælde kun kilometertal og tid trackeren på din nüvi. Du kan se på ethvert punkt i din tur til at se hvor langt du har kørt og hvor mange timer du har været i køretøjet.

Kompas og Elevation

Garmin Nuvi GPS enheder angiver retningen, som du er på vej og udvidelse af din placering. Gør din retning til efterretning med et kompas kan forsikre dig, at du ikke ledes i en forkert retning. Højdemåleren i GPS-enheden vil lade dig vide, hvad højde, du er på. Vel vidende din højde kan være afgørende for madlavning, lægge energi og gøre fysisk aktivitet, som ilt og atmosfærisk tryk kan påvirke disse ting i bjergrige områder.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com