Hvordan til at identificere højttalerkabler

August 28

Hvordan til at identificere højttalerkabler

At identificere højttalerkablerne korrekt er vigtigt at få de bedste resultater fra dine højttalere. Tilslutning af dine højttalere forkert vil resultere i dem ikke producere lyden korrekt, og kan i sidste ende beskadige forstærkeren. For at forhindre dette i at ske, skal du vide hvilken ledning er positive og hvoraf den ene er negativ. Med den rette instruktionen, vil du kunne bestemme hvilken ledning skal placeres i de relevante stik på din forstærker eller modtager.

Instruktioner

• Kigge efter en strip indikator på én i to ledningerne fra højtaleren. Hvis din højttalerkablerne indeholder en, der har denne strimmel, betyder det, at den, med det er positive (+) ledningen. Det skal være forbundet til rød (+)-stikket på forstærkeren. Wiren uden en stribe bør indsættes i negative (-)-stikket på modtageren.

• Touch enderne af en højttaler wire der er tilsluttet til en højttaler til enderne af en 1,5 v batteri. Kun røre dem til batteriet i et kort tidsrum, da langvarig forbindelse kan beskadige din højttaler.

• Se se, om den talendes basenhed flytter. Hvis det gør, så er ledningen rørende pluspolen på batteriet positive. Tilslut ledningen i den røde (+) terminal på receiveren. Hvis taleren ikke svarer til batteriet på første forsøg, skal du placere hver enderne af ledningerne på modsatte batteriets terminaler til at identificere den positive wire.

Tips & advarsler

  • Selv om positive og negative højttalerkablerne er lavet af enten kobber eller tin, ligegyldigt terminaler på din modtager, som de har forbindelse til - så længe de er forbundet til de samme polariteter på talerne selv.
  • Ved hjælp af et batteri, der er større end 1.5V til wire test kan forårsage alvorlige skader til højttalerne.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com