Hvordan at justere forlygter på en Pontiac Grand Prix

January 23

Hvis du har nogensinde været kørsel på vej om natten og havde problemer med at se vejen, fordi din forlygter var pegede ud til siden, ved du, hvor vigtigt det er at have dem justeret korrekt. Det er en simpel proces, men det kan også gøre en stor forskel i køresikkerhed. Ordentlig forlygte justering gør det muligt at se hindringer i vejen og er vigtig for kørsel i dårligt vejr.

Instruktioner

Hvordan at justere forlygter på en Pontiac Grand Prix

• Træk din Pontiac Grand Prix til indenfor 25 fod af en flad væg, ligesom en garageport. Parkere køretøjet på en flad, plan overflade.

• Måle fra jorden op 4 fødder på din flad væg og ved hjælp af malertape, placere en vandret linje på tværs af væggen. Den vandrette streg skal være lidt bredere end bredden af dit Pontiac Grand Prix.

• Find midten af bilen kofanger og overføre denne stilling til horisontal afdækningstape linje på væggen. Ved hjælp af malertape, gøre en lodret linje over den vandrette linje i den holdning, der repræsenterer center i bilens kofanger.

• Foranstaltning fra midten af dit køretøj 's kofanger til midtpunktet af hver forlygte. Overføre disse målinger til den vandrette afdækningstape linje på samme måde, du har overført midtpunkt i trin 3.

• Åbne kølerhjelmen af din Grand Prix. Find justering skruer på hver forlygte. Den vertikale justeringsskrue vil være på toppen af i headlight og vandrette justering skruen vil være på lavere uden for kanten af i headlight.

• Tænder forlygterne og indstille dem så lav bjælker viser. Med en skruetrækker, Juster skruerne, indtil begge forlygter er centreret på de vandrette og lodrette center point du lavet med malertape. Når de er centreret, drej den vertikale justeringsskrue, indtil begge forlygter viser toppen af lys, på tværs af linjen vandrette bånd.

• Slukke forlygterne. Luk kølerhjelmen af bilen og fjerne malertape fra væggen.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com