Hvordan du ændrer stivere på en Ford Escape

April 29

Ford Escape aktier en platform med Mazda Tribute og Mercury Mariner. Flugten er udstyret med en MacPherson stræber-type front suspension. Denne type af suspension indarbejder støddæmper, eller spankulere og spole forår i en forsamling. For at erstatte spankulere skal hele forsamlingen fjernes fra køretøjet.

Instruktioner

• Park undslippe på et niveau, banede overflade. Sætte parkeringsbremsen. Løsn lug møtrikker på forhjulene. Rejse forsiden af flugten med en donkraft og støtte det med jack stande. Er færdig med at fjerne lug møtrikker og fjern hjulene.

• Bruge en skralde og socket for at fjerne boltene fra de beslag, der lægger linjen bremsen til at spankulere og beslaget, der tillægger spankulere ABS wire. Fjerne den bolt, der tillægger spankulere stabilisator bar link stang. Bruge en skruenøgle og ratchet socket til at fjerne nødder fra to bolte i bunden af de spankulere, der tillægger den styretøj kno. Bruge en hammer og punch til at trykke ud to bolte.

• Presse bunden af spankulere fra den styretøj kno. Køre et stykke ledning gennem en af bolt huller på den styretøj kno og binde det til lavere kontrol arm til at forhindre den styretøj kno, som har den rotor og bremse caliper, fra faldende udad.

• Flytte til motorrummet. Male toppen af en af de fire knopper, der holder toppen af spankulere på kroppen med nogle rettelak, og male en mark på metal monteringsplade og organisme ved siden af stutteriet. Når du lægger den nye spankulere tilbage i, vil du ønsker at justere disse mærker. Bruge en skralde og socket til at fjerne nødder fra de fire knopper, der montere spankulere til kroppen. Fjerne spankulere ud gennem fender godt.

• Montere foråret kompressor på spole forår, at krogene på kompressoren har et godt greb på spolerne. Kompressoren er faktisk to dele, bestående af to gevindstænger med øjer i hver ende, som passer over bredbånd. En stang går på hver side af spolen. Derefter med en krog på toppen og bunden af spolen, turn gevindstang for at samle de to bøger, komprimere spolen. Vende hver stang, lidt ad gangen til jævnt komprimere spolen. Komprimere spolen indtil det ikke længere rører foråret pladser.

• Placer en skruenøgle på møtrikken på toppen spankulere stangen. Placer en unbrakonøgle midt i strut stangen. Brug en unbrakonøgle til at holde spankulere rod mens du fjerne møtrikken. Løft forsynet med plade og den øverste foråret sæde.

• Skub det komprimerede foråret ud af spankulere og sæt den til side. Vær forsigtig med foråret; ikke falde eller kaste den, fordi der er en masse energi lagret i komprimeret foråret. Bemærk at øverste foråret sæde og foråret sæde på spankulere kurve med formen på foråret og har et stop, der i slutningen af foråret passer mod.

• Trække gummi boot ud af spankulere. Skub gummi bump stop ud af spankulere stangen.

• Skub gummi bump stop på spankulere stangen. Skub boot på spankulere. Skub spole foråret på spankulere. Skub den øverste foråret sæde på spankulere. Montere den bærende plade på spankulere stang og spænd møtrikken ved hjælp af unbrakonøgle og skruenøgle.

• Frigive trykket til foråret kompressoren. Sørg for enderne af spole foråret sidder mod stopper på foråret pladser.

• Skub spankulere op gennem fender godt og guide studs på øverste forsynet med pladen gennem huller i kroppen. Sørg for stud du malet med hvide-out er i samme situation som før. Hvis ikke, sænke spankulere og drej den bærende plade.

• Fjerne kablet fra den styretøj kno. Trække bunden af spankulere på den styretøj kno. Installere bolte og møtrikker. Bruge en momentnøgle og socket til drejningsmoment nødder til 85 fod-pund.

• Flytte til motorrummet og installere nødder på montering studs. Drejningsmoment nødder til 60 fod-pund for 2003 modeller og tidligere, 40 fod-pund for 2004 og 30 fod-pund for 2005 og senere model undslipper.

• Montere stabilisator link stang på spankulere, installere bolten og drejningsmoment det til 35 fod-pund. Montere bremse linje beslag på spankulere, installere og stramme bolten. Installere ABS wire bøjlen på spankulere, installere og stramme bolten.

• Montere hjulene og installere lug møtrikker. Hæve forsiden af flugt, fjerne jack stande og sænke flugt til jorden. Stramme lug møtrikker.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com