Sådan fjerner tændrør ledninger på en 1996 Jeep Grand Cherokee

April 25

Tændrør ledninger på 1996 Jeep Grand Cherokee har en vigtig funktion i forbrændingsprocessen. De leverer en høj spænding afgift fra distributøren til tændrøret. Stikket derefter antænder brændstof og oxygen blandingen i cylinderen på upstroke, tvinger stemplet tilbage ned i salen til at starte processen forfra igen. Over tid, ledningerne begynder at svække og forbrændingsprocessen bliver ineffektiv, hvilket betyder, at din brændstoføkonomi dråber ud. Udskiftning af ledninger er noget, der gør-det-selv kan udfylde.

Instruktioner

• Fjerne den negative kabel fra batteriet ved hjælp af en lille skruenøgle til at løsne den terminal møtrik. Spore en spark plug wire fra distributør mod forsiden af motoren, indtil du når tyk gummi boot på enden af wiren. Forstå boot af den første spark plug wire og drej det som du trække det væk fra tændrøret. Start med den længste ledning først. Fjerne plug wire fra enhver fastholde parentes at det kan være og derefter afbryder ledningen fra distributør cap.

• Find en ny tråd i det nye tændrør ledninger sæt, der er den samme længde som den fjernede wire. Placer en dab af silikone fedt inde i støvlerne i hver ende af spark plug wire og sprede fedt rundt inde i støvlerne med en lille flad-skruetrækker.

• Tilslut den lille boot den fælles landbrugspolitik, distributør og skub det helt indtil du føler det klikke på plads. Indsæt wiren i enhver tråd parentes langs stien til tændrøret. Tilslut ledningen til tændrøret og tryk fast på boot, indtil du føler det klikke ind på stikket.

• Gentag trin 1 til 3 med de resterende fem stik ledninger.

• Afmonterer tænding ledning fra distributør cap af grådige boot og trække det ud. Fjern anden enden af ledningen fra coil pack. Placer en lille dab af siliconefedt til støvlerne i hver ende af spole ledning og derefter sætte den tilbage til forhandleren og coil pack.

• Forbinde det negative kabel til batteriet og spænd terminal møtrikken med en skruenøgle.

Tips & advarsler

  • Service ikke 1996 Jeep Grand Cherokee, når motoren er varm. Give rigelig tid til at afkøle for at undgå forbrændinger.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com