Hvordan at finde GPS-placering af min Alltel Cellular foretage en opringning

March 15

Hvordan at finde GPS-placering af min Alltel Cellular foretage en opringning

Alltel er en mobil-telefon-udbyder, der blev købt af det Verizon-netværk i 2008. Hvis du har en af sine telefoner og vil gerne kende dens placering, kan du installere et gratis GPS tracking program på det. Dette vil give dig en idé om, hvor det er hvis du mister det, og det vil også give dig til at spore enhver, der bruger den. Dette er en specielt god egenskab at have, hvis du har børn.

Instruktioner

• Evaluere en mobil GPS-system, der er egnet til dine behov. Et par, som du kan overveje at bruge er Accutracking, Mologogo og Instamapper. Pr. 2010 Accutracking er $9,95 per måned, men de andre er gratis. Trods prisforskellene de alle bruger Google Maps for deres grænseflade og har de samme grundlæggende funktioner.

• Tilmelde dig en tjeneste ved at oprette et Brugernavn og en adgangskode. Du skal også give en mobil-telefon nummer og celle-telefon-udbyder. I forbindelse med Accutracking skal du også give betalingsoplysninger.

• Afvente den tekstbesked bekræfter vores registrering. Klik på bekræftelseshyperlinket fra din Alltell celle foretage en opringning. Dette tager dig til overførselssiden for ansøgningen. Downloade programmet og installere det på din mobiltelefon ved at klikke på filen. Vente på at installere og derefter genstarte telefonen.

• Gå til telefonens Alltel "Menu" og derefter "Programmer." Åbne programmet GPS og vente på at aktivere. Dette vil sende et signal til Internet-servere, der hører til det program, der leverer det med placeringen af telefonen.

• Gå til den hjemmeside, hvor du har registreret og logge på ved hjælp af enhver computer eller Internet-aktiveret enhed.

• Et kort vises med placeringen af telefonen Alltel indenfor 100 fod. Placeringen er angivet med en rød blinkende prik. Du kan nu spore telefonen, hvor som helst, at det går så længe programmet er aktiveret.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com