Hvordan at oprette forbindelse til Fjernskrivebord

July 7

Sen Desktop er en indbygget nytte af Windows-operativsystemet, der giver dig adgang til en anden computer via et netværk eller internettet. Dette kan være yderst gavnligt i mange måder, herunder at lade brugere adgang til en anden computer til at hente filer og lade hjælpe skrivebord repræsentanter hjælpe andre på et netværk fra deres egen computer. Det giver også mulighed for fjernbrugere at oprette forbindelse til en enkelt værtscomputer, som er nyttige for virksomhederne. Konfigurere dette kræver mange trin, men er let at gøre.

Instruktioner

1 Log på din administrative konto på den computer, du ønsker at være værtscomputer eller den computer, du får adgang til fra en anden placering. Åbn Kontrolpanel ved at klikke på "Start" og derefter "I Kontrolpanel." Klik på "Ydeevne og vedligeholdelse."

2 Åbne menuen "System", derefter klikke på fanen "Fjernbetjening" Check afkrydsningsfeltet "Tillad brugere at oprette fjernforbindelse til denne computer", og tryk på "OK".

3 Returnere den til Kontrolpanel, og klik derefter på "Security Center." Klik på indstillingen "Windows Firewall" i bunden af skærmen, så check at gøre sikker på, at "Tillad ikke undtagelser" valgmulighed er valgt ikke. Klik på fanen "Undtagelse" og kontrollere, at afkrydsningsfeltet ud for "Fjernskrivebord" er markeret. Tryk på "OK", når du er færdig.

4 Finde dit computernavn ved at åbne Kontrolpanel, klikke på "Ydeevne og vedligeholdelse," så "System" og klikke på fanen "Computer Name". Hvor der står "Full computer name" vil du se navnet på din computer. Skrive eller kopiere det ned, præcis som det vises på skærmen.

Hvis du har planer om at oprette forbindelse fra en computer uden for dit netværk, skal du din computers IP-adresse. Du kan finde dette ved blot at gå til whatismyip.com fra værtscomputeren. Gem denne information.

5 Log på en anden computer på netværket, der vil adgang til værtscomputeren. Denne computer har ikke kører Windows XP Professional, men kan være Windows 95 eller nyere. Log ind på din administrative konto, derefter åbne forbindelse til Fjernskrivebord. Klik på "Start" og derefter "Alle programmer", derefter navigere til "Tilbehør", derefter "kommunikation." Klik på "Remote Desktop Connection."

6 Skriv navnet på værtscomputeren, da du skrev det ned før, så klik på "Opret forbindelse". Hvis du får adgang til fra en fjernplacering, Angiv computerens IP-adresse i stedet for computerens navn. Når boksen logon vises, Skriv dit Brugernavn og password, så klik på "OK". Du vil derefter kunne se og få adgang til værtscomputeren fra en fjernplacering.

7 At afslutte sessionen, klik "Start" og derefter "Log".

Tips & advarsler

  • Når du konfigurerer host computer, kan du åbne den fra en anden computer på netværket, hvis du har login-legitimationsoplysninger og hjælpeprogrammet Fjernskrivebord.
  • Selv når du er logget ind på værtscomputeren, det forbliver låst, og ingen andre kan få adgang til den.
  • Hvis du ikke lukker din fjernsession, når du er færdig, kan andre brugere adgang til værtscomputeren på din computer.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com