Hvordan man laver en omgivende lys for en Computer

November 15

Ændre din computer kasse er en af livets små glæder, især når det ender ser cool for lille indsats. Med det i tankerne, bør du uden tvivl gøre lidt noget at fikse op din computer. Mens modeling ler og spraymaling er ikke fuldstændig out of bounds, starte med noget lidt lettere, såsom at tilføje nogle belysning.

Instruktioner

1 Købe indre lys kabler, herunder så mange fans af de størrelser, der er i øjeblikket placeret inde i din computer sag.

2 Fjern alle eksterne kabler fra computeren, hvilket gør efterretning af, hvor hver enkelt gik. Også fjerne eventuelle casing, der forhindrer dig i at arbejde på indersiden.

3 Erstat, en ad gangen, hver interne kabel, som du har købt en erstatning for. Dette vil ikke omfatte mindre kabler, som bundkort-kablet. Køre enhver ekstra længde langs panelet, der ønskede at udstråle omgivende lys.

4 Installere en klart, bedømmelseskomite i computerens kabinet nærmeste dine kabler hvis det er muligt. Hvis du ikke ønsker at gøre dette, kan du købe en sag, der er tilgængelige med windows installeret i det.

5 Skåret i vinduesystemet som nødvendigt, for positionering fans.

6 Erstatte fans på en lignende måde som kabler: en ad gangen. Holde styr på alle skruer ved at placere dem i en beholder, der ikke vil forveksles med noget andet.

7 Returnere din sag til sin oprindelige position, genoprette side sag og eksterne kabler til oprindelige konfiguration. Når du har fuldført dette, har computeren omgivende belysning, så snart du tænder for den.

Tips & advarsler

  • Nogle forbindelser, såsom mus og tastatur-stik, er ofte farvekodede at undgå forvirring. Du kan farve andre med farvet bånd eller bog faner (slags med en klæbrig ende og en farvet ende).

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com