Hvordan man laver et korset på Roblox

October 16

Hvordan man laver et korset på Roblox

I den virtuelle verden af Roblox bruger hver spilleren en Lego-lignende avatar. Om avatarer mangler hår, hænder og fødder, bærer de skjorter og bukser. Hver avatar bærer tøj købt fra kataloget Roblox. Spillere, der køber "Selvbygger Club" opgradering tjene evnen til at uploade nye beklædningsgenstande til kataloget. Hvis du ønsker at oprette et korset, hente skabelonen Roblox skjorte, tegne en simpel korset og upload skabelonen til Roblox-kataloget.

Instruktioner

1 Besøg siden Roblox, der indeholder en gennemsigtig skjorte skabelon (Se ressourcer).

2 Højreklik på skabelonen skjorte og rul ned til "Gem billede som." Angiv titlen "Roblox Shirt" og klik på "Gem."

3 Dobbeltklik på skrivebordsikonet "Min Computer". Find "Roblox skjorte," Højreklik på den, Rul til "Åben med" og vælg "Male."

4 Trække den grundlæggende form af korsettet. Bestemme den ønskede farve på korset base og klikke på en farve der matcher farven. Klik på værktøjet "Brush". Tegne halsudskæringen af korsettet langs toppen af den midterste firkant. Tegne toppen af korsettets tilbage på den rigtige plads.

5 Oprette korsettet. Klik på værktøjet "Spand". Flyt ikonet for malerspanden over den hvide firkant i midten af skabelonen og venstreklik. Flyt ikonet for malerspanden over den hvide firkant til højre og venstre-klik.

6 Tilføj korset detalje. Klik på ikonet "Børste", derefter klikke på en sorte farveprøve. Tegne strengene af korsettet på pladsen til højre. Tegne en blonder over toppen af korsettets halsudskæring og toppen af korsettet tilbage.

7 Åbne menuen "Filer" og rul ned til "Gem som". Angiv navnet "Roblox korset" og tryk "Gem."

8 Besøg Roblox og log ind på din konto. Klik på fanen "Mine Roblox", derefter på "Tilpas karakter." Klik på knappen "Upload", derefter "Gennemse" knappen. Fremhæv "Roblox korset" og tryk på "OK".


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com