Sådan tilsluttes bilens højttalere til en PC

November 9

Sådan tilsluttes bilens højttalere til en PC

For at opnå optimal computer lyd, nogle mennesker forbinder bilens højttalere til deres computere. Den største forhindring er magt. De fleste computere og lydkort har ikke magt til at støtte de store højttalere almindeligt forekommende i en bil. Den eneste måde omkring dette er at tilføje en forstærker. Forbinder disse komponenter vil tage lidt kreativitet.

Instruktioner

• Tilslut audio jumper med 3,5 mm-stik til højttaler eller hovedtelefon stikket på pc'en. Sæt de to RCA-stik i anden enden af jumper i RCA port indgange på forstærkeren. Disse kabler og havne er normalt farvekodede rød og hvid. Tilslut den røde RCA-stik til den røde port og den hvide RCA-stik til den hvide port.

• Tilslut den ene ende af den røde højttalerkabel til venstre positive højttaler output af forstærkeren. Tilslut anden enden af denne tråd til positiv højttaler terminal på den venstre højttaler. Tilslut den ene ende af sort højttalerkabel til venstre negative højttaler output af forstærkeren. Tilslut anden enden af denne wire til negative højttaler terminal på den venstre højttaler.

• Tilslut den ene ende af en anden rød højttalerkabel til ret positive højttalerudgang af forstærkeren. Tilslut anden enden af denne tråd til positiv højttaler terminal på den højre højttaler. Tilslut den ene ende af en anden sort højttalerkabel til den rigtige negative højttalerudgang af forstærkeren. Tilslut anden enden af denne wire til negative højttaler terminal på den højre højttaler.

• Tænd computeren og forstærker og teste systemet. Hvis lyden er forvrænget, skal du sænke input-signal ved at sænke lydstyrken på computeren.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com