Sådan installeres en Serpentine bælte på en 2001 Mercury Sable

February 8

Et vigtigt aspekt af køretøjets vedligeholdelse på din 2001 Mercury Sable er inspektion og udskiftning af den serpentine bælte. Den mest almindelige motor, der bruges i disse biler var en 3.0-liter DOHC (dobbelt Over hovedet Cam) motor. Det bruger en enkelt serpentine bælte slår krumtapakslen vekselstrømsgenerator, servostyring pumpe, a/c kompressor og vandpumpe til den store remskive. En ny bælte til din Sable er tilgængelige på de fleste auto dele butikker eller den forhandler dele afdeling.

Instruktioner

• Afbryde den negative batteri terminal fra batteriet i din Sable. Fjern beholde bolten med en skruenøgle og isolere kabel fra batteriet.

• Find automatisk bælte spændet på forsiden af motoren. Det er lige under generatoren og indenbords fra det. Rotere bælte spændet mod uret med en 15-millimeter skruenøgle eller stikket og ratchet ved hjælp af bolten i midten af trisse som deres punkt af vedhæftet fil.

• Skub bælte ud remskiver og efterse det for skader eller bære. Erstatte det med et nyt bælte, hvis det viser eventuelle skader. Skub den nye bælte på Remskiver, og sørg for du følge den vej, som den gamle bælte tog. Hvis du ikke er sikker på stien bælte, kontrollere mærkat på køleren støtte under kølerhjelmen for et detaljeret diagram.

• Rotere bælte spændet trisse uret med din skruenøgle eller stikket og skralde, så strammer til at stramme bæltet. Lad ikke strammer snap tilbage mod bæltet, eller strammer foråret vil blive beskadiget.

• Installere negative batterikabel på den negative terminal af batteriet og spænd fastholde bolten med en skruenøgle. Start motoren og visuelt kontrollere at bæltet kører korrekt over remskiver. Hvis det ikke er, stoppe motoren og justere det; ellers vil blive beskadiget bæltet.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com