Forskellen mellem Garmin 2010 kort & 2011 kort

August 18

En gang om året, frigiver Garmin en ny kort for sine globale positionsbestemmelsessystemer. Den nuværende kort er en udvidelse af den ene, der kom før det, nye punkter af interesse, viser nye bygninger og sidste års fejl rettes. Den 2011 Garmin kort indeholder flere ændringer og forbedringer over 2010 kort.

Generelle opdateringer

2011 kort omfatter nye gader, motorveje og tollways, der enten ikke eksisterer i 2010 eller blev ændret. For eksempel, har nybyggede kvarterer ofte nye gader, der er føjet til den nyere kort. Nogle veje også ændre, såsom en motorvej, der bliver en betalingsvej, og disse ændringer afspejles i 2011 kort.

2011 kort også adressefejl fundet i den tidligere version. Brugere kan indsende fejl via webstedet Garmin. Garmin undersøger fejl og gør de nødvendige korrektioner for den nye kort-udgivelse.

Infrastruktur opdateringer

Garmin kort Vis huse, virksomheder og andre bygninger på deres kort. 2011 kort viser nye detailforretninger og andre strukturer, der ikke fandtes i 2010, hvilket førte til betydelige ændringer i nogle områder. Mange udviklingslande forstæder i USA har oplevet en vækst i virksomheder og detail-centre.

Interesse punkter ekspansion

Garmin kort omfatter forskellige steder af interesse såsom parker, naturskønne områder og golfbaner. I 2011 vise kort flere nyligt bygget eller ændrede punkter af interesse. Nogle nabolag udviklere føje golfbaner til deres kvarterer. Alle golfbaner, afsluttet i 2010 vil vises på 2011 Garmin kort for første gang.

Omkostninger

Garmin omfatter 2011 kort på de fleste nye modeller af GPS-enheder. Brugere, der allerede ejer en model med en 2010 kort kan opgradere til 2011 kort for et gebyr. Omkostningerne ved opdatering varierer fra forhandler. I mange tilfælde sænke detailhandlere omkostningerne ved 2010 kort efter opdateringen er frigivet, at gøre den 2011 kort dyrere ved sammenligning.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com