Hvordan man laver en telefon arbejde med WiFi kun

August 25

Hvordan man laver en telefon arbejde med WiFi kun

Du kan bruge Voice over Internet Protocol-teknologi til at foretage taleopkald via en Wi-Fi forbindelse uden at behøve en cellulær stemme plan eller en dataplan. Ikke alle mobiltelefoner kan bruge disse tjenester, og de fleste VoIP-udbydere kræver, at du henter og installerer et program til din telefon via internettet. Af denne grund er Wi-Fi VoIP begrænset til smartphones og andre bærbare enheder kan køre apps udviklet til mobile operativsystemer.

Instruktioner

• Åbn AppStore forbundet med din telefon. Disse butikker er kaldet af forskellige navne, afhængigt af din telefon. For eksempel, henvise Apple iPhone brugere til denne tjeneste som "App Store", mens BlackBerry brugere kalder det "App World." Søg efter søgeord "voice over internet" eller "voip" at bringe en liste af VoIP apps.

• Vælg en VoIP app til at downloade din AppStore. Typisk, at klikke på en app viser en beskrivelse af dens features og en download-knappen. Klik på denne knap for at påbegynde overførslen. Nogle apps er gratis, mens andre kræver, at du betaler et gebyr før downloadet. Afvente app til at downloade til din telefon. De fleste telefoner viser en grafik, der viser den dataoverføre fremskridt.

• Åbn programmet, og følg vejledningen for at aktivere VoIP-opkald på din mobiltelefon. Disse trin er forskellige mellem programmer, men typisk, du vil blive bedt om at indtaste nogle personlige oplysninger for at oprette et Brugernavn og en adgangskode. Dette opretter en brugerprofil, som du kan bruge til at logge på tjenesten, når du vil foretage et VoIP-opkald.

• Ringe til det nummer, du vil ringe på den app tastatur, der ligner en standard toneopkald telefon tastatur. Dette er den app tastatur, og det bør ikke forveksles med din telefons indbyggede tastatur. Når du er færdig med din trådløs VoIP Hidkalde, logge ud af appen. For at gøre fremtidige opkald, åbner app og Indtast dine login-oplysninger.

Tips & advarsler

  • Du skal søge online efter en VoIP-udbyderen, hvis du ikke har allerede besluttet på en tjeneste, du vil bruge.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com