2003 Subaru Outback P0519 Check enginekode

September 29

Alle smart producent anvender nogle motor designet til at skille sig ud fra andre; Mazda har sine Renesis rotary, GM har sit indtagende og tykhovedede kærlighed til stødstangs V-8s, Aston Martin har V12 og Subaru har sin "boxer" vandret imod fire-cylinde enginer. Bokser fire har bevist sig en temmelig stærk og pålidelig tilbyder over årene, men selv dette efterkommer af den gamle VW fire-cylinder engine ikke vil vare evigt. Mere end et årti efter produktion, er lidt problemer--som dem, der forårsager P0519--bundet dukker op.

Instruktioner

• Kontrollere din bils computer for andre, tilsvarende koder og bruge dem til at hjælpe med at spore problemet. Kode P0519 oversætter som en "Idle styresystem funktionsfejl," som er en anden måde at sige at der er enten for meget eller for lidt luft kommer ind i motoren i tomgang. Mange ting kan forårsage dette, så omhyggeligt undersøge andre koder du nødt til at fjerne nogle af variablerne.

• Check for vakuum utætheder. Vakuum utætheder kan ske i en masse steder: vakuum linjer, indsugningsmanifold, slangen fra i airbox gasspjæld organ, TB og indtag manifold pakning eller i revner i indtagelse sig selv. Den gamle mekaniker trick til at finde en lækage indebærer en kan Eter starter væske. Med motoren i gang, brister spray begynder væsken i et sekund på alle de forskellige lækage point. Hvis du høre motoren kort stige i rpm, er det fordi det er suger væske gennem lækagen. Holde sprøjtning indtil du finder det nøjagtige punkt for lækage.

• Ren masse-luftstrømmen sensor. Du kan finde MAF sensor i indtagelse rør mellem luftfilter og gasspjæld organ. Denne sensor bruger en opvarmet wire, køles af indgående luft, til at bestemme mængden af luft kommer ind i motoren. Hvis MAF sensor wire bliver beskidt, vil gunk isolere wiren og få det til at læse lavere end det burde. Når du finde MAF sensor, Fjern de skruer, der Fastgør det til slangen og omhyggeligt vrikke det opad. Spray sensoren wire med en MAF sensor renere--tilgængelige på enhver dele butik--til at fjerne eventuelle aflejringer fra det. koder P0100 gennem P0104 vises muligvis også, hvis du har en beskidt MAF sensor.

• Rense idle luft kontrol passager i gasspjæld organ. TB'S IAC passager fungere som en bypass for luft, når gashåndtaget blade lukker, og de kan få tilstoppet med kul, olie og snavs. IAC kanaler er især udsat for tilstopning hvis du har en dårlig luftfilter eller positive krumtaphus ventilation ventil. Dette er en lidt involveret procedure og bør kun foretages hvis du også får koder der angiver nogle slags IAC funktionsfejl, såsom P0505, P0506 og P0507.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com