Bil Leasing fakta 1

January 23

Populariteten af leasing biler stiger som flere mennesker forstår fordelene ved leasing et køretøj over købe en. Når du køber en bil, skal du finansiere de samlede omkostninger af bilen. Når du leaser en bil, betaler du kun for den tid, du bruger den. Vilkårene i lejekontrakten vil afgøre, hvor meget du vil betale for bilen.

Funktioner

Leasing bil kræver et depositum sammen med månedlige betalinger. Når kontrakten er op, kan du lease bilen igen eller lease en nyere bil. Dette er en anden fordel ved leasing: chancen for at køre en ny, anderledes bil hvert år, som slår skulle købe en ny bil eller bekymre dig om din bil bryde. Hvis noget går galt med bilen på grund af fremstilling spørgsmål, vil dealeren lave bilen uden omkostninger for dig. Hvis du ikke kan lide tanken om at give tilbage bil i slutningen af leasingperioden, tilbyder nogle kontrakter mulighed for at købe køretøjet.

Maksimale kilometertal

De fleste forhandlere fastsat en maksimal årlig kilometertal leasing valgperiode, fordi de ønsker at sikre, at folk vil lease bilen, efter du har afsluttet din kontrakt sigt. Der er typisk et gebyr for hver ekstra mile, som du bruger. De fleste beløbsgrænser er indstillet på 5.000 til 10.000 miles om året. Hvis du har en fleksibel kontrakt, kan du have kilometerstand justeres efter hvordan du skal bruge køretøjet.

Forståelse kontrakter

Når du indgår en kontrakt, er det vigtigt at forstå de vilkår og betingelser. Sørg for at læse hele kontrakten før undertegnelsen og stille masser af spørgsmål, hvis du ikke forstår visse vilkår.

Beregning af omkostninger

For at bestemme din månedlige betaling, vil dealeren trække restværdi--markedsværdien af køretøjet efter din leasingperioden--fra salgsprisen. Dette bestemmer afskrivning af køretøjet, som er derefter divideret med antallet af måneder i deres embedsperiode.For at finde interessen på lejekontrakten, der vil blive tilføjet hver måned, tilføje salgsprisen til restværdien og multiplicere resultatet med penge-faktor (hvilket svarer til en rente). Tilføje resultatet til det beløb, der er afledt af beregning ovenfor for at få din samlede månedlige betaling.Du skal også højde for skatter og afgifter, forhandler, som vil være specifikke for din situation.

Funktioner

Her er nogle funktioner til at kigge efter i en bil leasing:Fleksible vilkår: vilkår mellem 24 og 60 måneder.Forskellige betalingsmuligheder: gør det muligt at betale alle penge op foran eller sætte flere penge ned til at reducere den månedlige faktura, du modtager.Kilometertal fleksibilitet: justerer maksimale kilometerstand. Du kan også få en refusion på miles, der ikke bruges.Kløften ophævelse: tilbyder dækning af forskellen i provenuet fra forsikring og beløb på køretøjet hvis bilen er stjålet. Fradragsberettiget trækkes fra dette så godt.Ende leasingmuligheder: hvordan du slutter din leasing aftale kan være gennem frigivelse, returnere bilen eller købe det.Variabel selvrisikoen: gør det muligt at betale en lavere præmie.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com