Sådan bruges Smart Media kort

June 23

Smart Media kort er faldet i popularitet med fremkomsten af Compact Flash og Secure Digital hukommelse, men mange ældre digitale kameraer bruger dem og nogle mennesker stadig foretrækker dem over andre hukommelse typer. En primær fordel er deres størrelse. Mens de er bredere og længere end Secure Digital-kort, er de tyndere. Og alle deres dimensioner er mindre end Compact Flash.

Instruktioner

• Finde Smart Media slot på dit digitale kamera. Det er sandsynligvis placeret bag en dør på kameraet eller af batterirummet. Fjern Smart Media-kort ved at trykke på det forsigtigt. Det frigiver, så du kan nemt trække det ud af kameraet.

• Placere Smart Media card tilbage i kameraet ved positionering metal stikkene i bunden og skubbe det ind i slidsen. Tryk forsigtigt for at klikke det på plads. Hvis det ikke vil klikke på plads, kan du prøve dreje kortet omkring 180 grader.

• Få en digital kortlæser at bruge Smart Media-kort i din computer. For at få billeder eller andre data ud af Smart Media card, skal du en kortlæser. Dette kan være en indre læser, der læser mange typer af medier, herunder Smart Media eller en USB-enhed, som har et USB-stik den ene ende og et Smart Media stik på den anden.

• Gå til "Min Computer" og kigge efter "Smart Media"-kort. Sig viser oppe nemlig en drev, ligesom en harddisk. Lukke op drive at se dine data.

• Få adgang til data ved at kopiere eller klippe det og indsætte det på din harddisk. Du kan åbne data direkte fra kortet, men det bliver langsom. Hvis du vil bruge en masse billeder eller dokumenter fra en Smart Media card vil det være hurtigere at først overføre dem til din harddisk.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com