Hvordan du sletter Ebates

September 16

Ebates Moe penge Maker er en irriterende adware program, der hemmeligt installerer på din computer og starter automatisk, når du starter computeren. Når indlede, viser Ebates hyppige og irriterende pop-up-reklamer tigger du kan spare penge ved at handle gennem Ebates. Fordi Ebates lancerer en række pop op-reklamer og bremser nede gennemser hastighed, skal du fjerne det fra computeren ved hjælp af en af to metoder.

Instruktioner

Ved hjælp af Kontrolpanel

1 Klik på Windows "Start" menuen og klik på "Control Panel". Dobbeltklik på "Tilføj eller fjern programmer" for at åbne vinduet programmer, hvis du bruger Windows XP. Klik på "Fjern et Program" for at åbne vinduet programmer, hvis du bruger Windows 7 eller Vista.

2 Vælg "Ebates Moe penge Maker" og klik "Fjern" eller "Fjern" for at fjerne programmet fra din computer.

3 Genstart computeren for at fuldende fjernelsesprocessen.

Ved hjælp af registreringsdatabasen

4 Klik på Windows "Start" menuen og klik på "Kør" eller "Start søgning". Lancere registreringsdatabasen ved at skrive "regedit" (uden anførselstegn) i feltet Åbn og trykke på "Enter".

5 Klik på mappen "HKEY_CURRENT_USER" i venstre rude, klik på mappen "Software", klik på mappen "Microsoft", klik på "Windows" mappe, klik på mappen "Currentversion", og klik derefter på mappen "Kør". Højreklik på en af følgende værdier og klik på "Slet":

EbatesMoeMoneyMaker

BlubsterSupport

Upromiseremindu

WebSavingsFromEbates

6 Klik på mappen "HKEY_LOCAL_MACHINE" i venstre rude, klik på mappen "SOFTWARE", klik på mappen "Microsoft", klik på "Windows" mappe, klik på mappen "CurrentVersion", og klik derefter på "Afinstallere" mappe. Højreklik på "ebatesver2.xml" og klik på "Slet".

7 Start kommandoprompten ved at klikke på Windows "Start" menuen, ved at klikke på "Kør" eller "Start søgning", at skrive "cmd" (uden anførselstegn) i feltet Åbn og trykke på "Enter".

8 Skriv "regsvr32/u % WinDir%/System32/cvryptdll.dll" (uden anførselstegn) og tryk på "Enter" for at deaktivere Ebates DLL fil. Slutning den befale lynhurtig og genstarte computeren.

9 Dobbeltklik på "Denne Computer" eller "Computer" på skrivebordet og dobbeltklik på "C: \" drev. Dobbeltklik på "Program Files"-mappen, Højreklik på mappen "EbatesMoeMoneyMaker" og klik på "Slet". Tømme papirkurven.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com