Hvordan at anvende sprogpakker med Rosetta Stone

April 25

Hvordan at anvende sprogpakker med Rosetta Stone

Folk siger det er svært at lære et nyt sprog som voksen, men det ikke er umuligt. Med Rosetta Stone sprogpakker, kan elever hente et nyt sprog med lethed. Virksomheden tilbyder mere end 25 sprog learning packs og baserer sin pædagogiske strategier på fordybelse teknik. Ifølge sin hjemmeside kan 55 timer af Rosetta Stone undersøgelse sammenlignes med en hele kollegiet semester brugt lære et sprog.

Instruktioner

1 Køb Rosetta Stone sprogpakke efter eget valg. Nogle biblioteker har gratis packs lånere kan bruge. Læs vejledningen grundigt og begynde dit første niveau ved at tildele dig selv en blok af tid hver dag, hvor du vil studere og lære. Forpligt dig til en time eller mere om dagen, og uanset hvilket beløb du udpege, holde sig til det.

2 Fordyb dig i Rosetta Stone aktiviteter. Ifølge Rosetta Stone lærer børn deres modersmål ved en nedsænkning med ordene. Afspille din Rosetta Stone og Gentag efter stemmer du høre. I stedet for den traditionelle metode (lagring ord og grammatik), Rosetta Stone viser dig et foto--af en kat, for eksempel-- og derefter bare ord for "kat" i sproget du er ved at lære. Gennem billedet association begynder du at lære nye ord. Gentage ord højt og knytte billedet med lyden.

3 Brug Rosetta Stone's Adaptive huske funktion, som giver du gennemgå øvelser, der beder dig om at huske, hvad du har lært på stedet, at holde de nye sprog i din langtidshukommelse, ifølge Rosetta Stone's hjemmeside. Flytte fremad gennem hvert skridt, at udfylde anmeldelserne og picking up flere af sproget.

4 Bruge det næste niveau af Rosetta Stone, når du har fuldført først. Når du er færdig med andet, fortsætte fremad. Fordyb dig i lyd og billeder, indtil du har en fuld forståelse af dit nye sprog.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com