Hvordan du udskifter en udenfor døren håndtag på en 1967 Mustang

April 7

Hvordan du udskifter en udenfor døren håndtag på en 1967 Mustang

1967 Ford Mustang udvendige dørhåndtag består af en knap, et håndtag og en metalstang. Knappen er hvad er deprimeret for at åbne døren. Knappen presser mod håndtaget, som forårsager løftestang til at stige. Fastgjort til armen er en metalstang. Armen trækker stangen op, og stangen så unlatches døren. På grund af alder af bilen, kan have udvidet tolerancer mellem disse tre komponenter, gør døren stadig vanskeligere at åbne. Heldigvis, udskiftning dørhåndtag er let tilgængelige og erstatter håndtaget er forholdsvis enkel.

Instruktioner

• Fjerne det indvendige dørhåndtag. Dørhåndtaget er fastgjort med to bolte, der ligger nedenunder håndtaget. Vedhæfte en dyb socket til en topnøgle, derefter fjerne boltene og trække dørhåndtaget ned af dørpladen.

• Rulle den dør vindue hele vejen op, fjern derefter vinduet og døren låsen kranksæt. Hver krank er fastgjort med en enkelt Phillips-hoved skrue. Fjerne begge skruer med en stjerneskruetrækker, derefter trække håndsving ud af dørpladen. Bemærk at en enkelt nylon skive afsløres mod dørpladen, når hver krank er fjernet. Sæt skiver til side, pas på ikke for at tabe dem.

• Indsæt kniven af en flathead skruetrækker mellem dørpanel, hvilket betyder tættest på dørens hængsler, og døren side foran. Forsigtigt lirke opad på dørpladen med skruetrækker til at frigøre den dørpanel montering klip. Spore hele dørpladen med skruetrækkeren og bruge den samme teknik til at frigøre klip. Med clips frakobles, trække dørpanel ud af døren.

• Fjerne skærmen vejr fra døren. Bag døren er panel, mod døren, et tykt stykke papir kaldet en vejr-skærm. Skræl skærmbilledet ud af døren omhyggeligt at undgå at rive det. Skærmen er kun holdes på plads med putty anvendes til døren.

• Se gennem indre af dør til at finde på bagsiden af den udvendige dørhåndtag. En lommelygte kan være nødvendigt. En enkelt metalstang er knyttet til dørhåndtaget og er sikret med et klip. Trække klippet ud af stangen, og træk stangen ud af dørhåndtaget. Selve håndtaget er sikret med to små nødder. En møtrik er placeret i begge ender af håndtaget. Fjerne møtrikkerne med en skruenøgle, og træk dørhåndtaget ned af ydersiden af døren.

• Placer udskiftning dørhåndtaget mod døren, så nå gennem indre af døren og installere håndtaget er to fastholde nødder med en skruenøgle. Indsæt spidsen af metalstang i siden af håndtaget og derefter installere klippet for at sikre stangen på plads.

• Tryk på skærmen vejr mod putty langs indre af døren, så Placer dørpanel mod døren. Tryk dørpladen mod døren indtil hver af dørens klip klip på plads.

• Placer nylon skiver over dør smæklås krank og vinduet krank, derefter placere hver enkelt håndtag på sin gear. Installer og spænd hvert håndtag sikre skruen med en Phillips-head skruetrækker.

• Placer den indvendige dørhåndtag mod dørpanel, derefter installere og stram håndtaget er to sikre bolte med topnøgle.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com