Sådan får du kører alt af subtraktion i Excel 2007

October 17

Sådan får du kører alt af subtraktion i Excel 2007

Excel er et regnearksprogram, der er oprettet af Microsoft og er inkluderet i Microsoft Office-pakken. Fra at tilføje store kolonner af tal til beregning af procenter og skabe grafer og diagrammer, gør Excel nummer manipulation lettere. Med brugen af en simpel formel, kan en løbende total af subtraktion også oprettes ved hjælp af et Excel-regneark. Dette kan vise sig nyttige for en person, der ønsker at dobbelt tjek deres check register, Vis fradrag fra en konto til bogholderi formål, eller holde styr på lagervarer.

Instruktioner

1 Indtast de tal, du vil trække fra begyndelsen alt i en kolonne til venstre. Du vil trække 10, 14, 19 og 16 fra 1000, vil du lægge 10, 14, 19 og 16 i cellerne A2, A3, A4 og A5. Placer begyndelsen samlede i en anden kolonne. For eksempel ville 1000 gå ind i cellen B1.

2 Skriv formlen for den kører subtraktion, eller balance. I celle B2, skal du skrive "= SUM(B1-A2)". Dette vil trække 10 fra 1000 og sætte resultatet, 990, i celle B2.

3 Kopier formlen til de nedre celler til at skabe en løbende total. Klik på celle B2. Flyt markøren til det nederste højre hjørne, derefter klikke og trække cellen nedad for at trække formel ned i kolonnen. Dette vil kopiere formlen til de nedre celler, så du ikke behøver at omskrive formlen i hver celle.

Tips & advarsler

  • Nogle gange får at trække formlen til at kopiere kan være en vanskelig opgave. Som alternativ, kan du kopiere (Control + C) indholdet af den celle, der indeholder formlen og derefter indsætte (Control + V) i de nedre celler.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com