Hvordan man opsætter HDTV på en Computer

November 9

LCD-display skærm på computere er meget ligesom dem på HDTV-sæt. Så bør du kunne se HDTV på det. Der er periferiudstyr med software du kan installere på din computer til at oprette svarende til en HD TV på det. Hvis du ønsker at se dine lokale kanaler, du har brug for en adapter, der er meget ligesom en HD Konverter til at hook op til computeren. Hvis du ønsker at tilslutte din kabel- eller satellit boks, du har brug for noget, der vil sende signalet gennem en form for koaksial til USB-forbindelse.

Instruktioner

• Købe en USB-stick, der sender HDTV-signal til computeren. Der er et par forskellige typer til rådighed fra online-leverandører (se link i ressourcer). Nogle har en koaksial port til at oprette forbindelse til din HD kabel eller satellit modtager. Andre er antenne-baseret modtage kun din lokale HDTV signaler.

• Sæt stick i computerens USB-port og installere software på din computer. Hvis stokken ikke kom med et program på en CD, klik på det drevikon, der skal vises på din computer desktop. Følge programmets vejledning til installation af software.

• Åbn softwareprogrammet og bruge den fjernbetjening, der kommer med stick til at forvandle computeren til et HDTV og gennemgå alle kanaler tuner kan afhente.

• Tjek eventuelt andre indstillinger, der er installeret på tuneren stick. Det vil ofte lade dig holde pause og genoptage live TV-udsendelser som Tivo gør. Du kan også optage viser op på pinden og straks spille dem tilbage med spole tilbage og pause funktioner, eller du kan overføre de gemte filer til computerens harddisk eller en DVD. Det kan omfatte instant uploads til video deler websites som YouTube.

Tips & advarsler

  • Disse HDTV tuner sticks ikke vil lade dig se alle TV-kanaler, du ikke er autoriseret til at se, som premium-kabelkanaler du ikke abonnerer.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com